2777
2789

من درگیر روند دادگاهم و روزای سختی رو می گذرونم.

خوب هم سر گرمم، سرگرم کارم هستم، پیاده روی میرم، ورزش می کنم، فیلم می بینم، کتاب می خونم ولی گاهی از شدت خشم منفجر میشم.

خیلی وقته از هم خبر نداریم و ارتباطمون قطعه و اون برای بازگشت من شروط منو نپذیرفت.

دوستانی که تجربه دارن میشه بگین شما چنین روزهایی رو چطور سپری کردین؟ چطور با خشم هاتون کنار اومدین؟؟؟ از کی حالتون رو به خوبی رفت و تونستید کنار بیاین و یه زندگی متفاوت بسازین؟؟؟

عزیزم این روزا همین. و طبیعی که شما سرشار از خشم و نفرت هستید اما بعدش خندت میگیره به خودت. اصلا به مسائل حاشیه ای فکر نکن انشاءالله همیشه شاد و سلامت باشی 

man ashegh gol  pesaram hastam  
عزیزم این روزا همین. و طبیعی که شما سرشار از خشم و نفرت هستید اما بعدش خندت میگیره به خودت. اصلا به ...

ممنونم عزیزم

آره روزای سختی ان! و سخت و دیر میگذرن!

شما خودتون جدا شدین؟ و اگر بله الان چیکار می کنین؟ راضی هستین؟ راحت شدین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم آره روزای سختی ان! و سخت و دیر میگذرن! شما خودتون جدا شدین؟ و اگر بله الان چیکار می ک ...

اره عزیزم من فروردین 90 جدا شدم. مشغول به کار هستم. فرزندم با خودم. مستقل‌ زندگی میکنم اما بیشتر مواقع خونه مامان هستم. بینهایت از طلاق راضی هستم در ضمن من درخواست طلاق دادم 

اره عزیزم من فروردین 90 جدا شدم. مشغول به کار هستم. فرزندم با خودم. مستقل‌ زندگی میکنم اما بیشتر موا ...

شما الان حدود ۱۰ ساله که جدا شدین و خیلی فاصله گرفتین. ان شاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین و خدا گل پسرتونو براتون حفظ کنه.

مایل نبودین ازدواج مجدد کنین؟

شما الان حدود ۱۰ ساله که جدا شدین و خیلی فاصله گرفتین. ان شاالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشین و خدا ...

فدات عزیزم تشکر. هیچ کسی از تنهایی راضی نیست. به هر حال آدما نیاز به همدم دارند. اما دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم متاسفانه. از طرفی پسرم بینهایت به من وابسته اصلا به ازدواج فکر نکردم 

فدات عزیزم تشکر. هیچ کسی از تنهایی راضی نیست. به هر حال آدما نیاز به همدم دارند. اما دیگه نمیتونم به ...

عزیزم برات بهترین ها رو آرزو می کنم. ان شاالله خدا عاقبت بخیرت کنه وگرنه هیچ کسی در این دنیا بی درد نیست.

عزیزم برات بهترین ها رو آرزو می کنم. ان شاالله خدا عاقبت بخیرت کنه وگرنه هیچ کسی در این دنیا بی درد ...

مرسی عزیزم انشاءالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد 😍