2777
2789
عنوان

ساخت لوگو

212 بازدید | 19 پست

کسی تا حالا لوگو 

رسم کرده با نرم افزار 

بر مدرسه یه لوگو باید درست کنم.

با یه کتاب داستان طراحی کنم.

الان موندن چه کتابی طراحی کنم.

نظر بدین بگم چی طراحی کنم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله عزیزم من با ایلوستریتور لوگو طراحی میکنم کتاب داستان در چه مورد؟

منم دوادهم کامپیوتر. 

هستم ایلستریتور کار میکنم و انیمه باید با انیمه درس کنم.لوگو طراحی کردم دوربین.

البته فقط دستی گشیدم بعد با نرم افزار. ....کشیدمش.

کتاب داستان موندم چطور بسازم.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
اره من.هم کتاب زدم هم لوگو

کتابت درمورد چی

منم دوادهم کامپیوتر.  هستم ایلستریتور کار میکنم و انیمه باید با انیمه درس کنم.لوگو طراحی کردم ...

کتاب رو میتونی با نرم افزار این‌دیزاین بسازی

گوگل کن آموزش ساخت کتاب با ایندیزاین

کتاب کودک.رشتم گرافیکه 

اها.منم موندم.کتاب داستان چه کنم.

یه شعر درمورد کلاغ هست.

اونو گفته بکشین

کتاب رو میتونی با نرم افزار این‌دیزاین بسازی گوگل کن آموزش ساخت کتاب با ایندیزاین

تو گوشی نصب میشه

نمیدونم      بعیده که باشه

باش.ممنون.

محصلی..

فقط جلدشه یا کل کتاب؟ما جلدشو زدیم محتوای توش،برای این ترمه

محتوا داخلش 

مگه مدرسه میرین.