توووووخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 عنوان بچه ها کسی بوده که 56 بازدید | 5 پست که با وجود لکه بینی و طول سرویکس ۳۰ بدون سرکلاژ بچه ش سر وقت دنیا بیاد؟من ۲۴ هفته م دو ماهه ماهی چند روز لکه بینی دارم..استراحتم ولی خیلی میترسم رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕 1399/10/29 | 20:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51088 من نوزده هفته رفتم سی و یک بود بچمم سالم به دنیا اومد خداروشکر بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توووووخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 من نوزده هفته رفتم سی و یک بود بچمم سالم به دنیا اومد خداروشکر لکه بینی داشتی تا آخر؟ چیکارا کردی؟ رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51088 لکه بینی داشتی تا آخر؟ چیکارا کردی؟ نه لکه بینی نداشتم راستش زیاد به خودم فشار نمیاوردم و کار نمیکردم 😁 لکه بینی ولی چیز خاصی نیست بری دکتر آمپول یا شیاف میده درست میشه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توووووخوبی مدیر استارتر عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 نه لکه بینی نداشتم راستش زیاد به خودم فشار نمیاوردم و کار نمیکردم 😁 لکه بینی ولی چیز خاصی نی ... دوماهه دارم شیاف و آمپول استفاده میکنم.نمیدونم خسته شدم.تا ۳۸ هفتگی خیلیییی مونده. رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 51088 دوماهه دارم شیاف و آمپول استفاده میکنم.نمیدونم خسته شدم.تا ۳۸ هفتگی خیلیییی مونده. نگران نباش ان شاء الله سالم بغلش کنی بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲