2789
عنوان

فاز اینا چیه🤨😂😂😂

170 بازدید | 15 پست

بیرون انقد سرده 😐😐که سگم بزنی بیرون نمیره دور از جونتون از سرما 

اون وقت ی سریا مانتو جین جلو باز 😕😟و یه تیشرت پوشیدن اومد بیرون ..ب ما ربطی نداره 😂😂ولی واقعن 🙄سردشون نیس 

من که میرم بیرون 😁کاپشن میپوشم زیپشم میکشم 

اینا یخ نمیزنن😑😑😐

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

اينارو ميبينم ياد اون دخترايي ميفتم كه براي اينكه ريختشونو ب پسرا نشون بدن ماسك نميزنن😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای یه چیز خونده بودم میگفت آقایونی که بدنسازی رفتین و عضله دارین تروخدا لباس گرم بپوشین روی یه برگه ...

😆😆😂😂

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠

خیلیا مثل من گرمایین

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 

حالا اونارو بگو که شلوارک پوشیدن اونوقت من‌۳تا شلوار تنم بود واقعا مونوم چحوری تحمل میکنن

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...

با ور کن تو چله زمستون بیرونم باشم میبینم خیلا کلی پالتو... ب خودشون پیچوندن اما من  ن با ی تاپ زیر مانتو گرممه😊

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم.