باران به چه امیدی به اون خواستگارش جواب رد داد؟؟؟؟
آخه اون حداقل پول داشت سنش هم خیلی بالا نبود
موندم تو واقعیت این اتفاق میفته؟؟
میشه توضیح بدین؟؟
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اما اگه وضعم مثل باران بود یه گدا تو یه خراب شده بدم امید به زندگی بهتر،
فرق داشت
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
مگ همه چی پوله؟ شب و روز میخواد کنار طرف باشه.هر بار نگاه کردن و حرف زدن باش کفاره باس بدی
گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست
بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟
بنظرت زندگی تو پولداری و راحتی و آینده مالی مطمئن نهایت چیزی نیست که یه گدا بخواد؟
وقتی اوضاعش افتضاح بود و امیدی به زندگی بهتر نیست چرا رد کنه؟؟ اگه بخاطر زن و بچه داشتن اون مرد بود ...
من اصلا موافق تفکر شما نیستم الحمدالله.
ازدواج ب هر قیمتی!! دسمتال چرک اون مرد میشد!!
عجب
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟ بنظرت زندگی تو پولدار ...
اینجاست ک پای چیزی میاد وسط به نام عزت_نفس# اون انقد غرور داشت ک نرفت گدایی اگه فیلمو ديده باشید!
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دیگه بدتر. طفلک اون خانواده ای ک قراره تحت حمایت همچین مردی با این تفکرات باشه!!
اگه دختر بودی.. تا دختر نباشی نمیتونی روحیات و حس و حال یک دختر رو درک کنی..که با بدترین شرایط هم ح ...
وقتی کسی نه کسی رو داشته باشه نه موقعیت خوبی وضع فوق میکنه
تازه ازدواج دخترا با مرد سن بالا چیز عادیه و تازه برا خیلی ها جذاب