باران به چه امیدی به اون خواستگارش جواب رد داد؟؟؟؟
آخه اون حداقل پول داشت سنش هم خیلی بالا نبود
موندم تو واقعیت این اتفاق میفته؟؟
میشه توضیح بدین؟؟
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اما اگه وضعم مثل باران بود یه گدا تو یه خراب شده بدم امید به زندگی بهتر،
فرق داشت
جنسیت:مرد تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
مگ همه چی پوله؟ شب و روز میخواد کنار طرف باشه.هر بار نگاه کردن و حرف زدن باش کفاره باس بدی
گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست
بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟
بنظرت زندگی تو پولداری و راحتی و آینده مالی مطمئن نهایت چیزی نیست که یه گدا بخواد؟
وقتی اوضاعش افتضاح بود و امیدی به زندگی بهتر نیست چرا رد کنه؟؟ اگه بخاطر زن و بچه داشتن اون مرد بود ...
من اصلا موافق تفکر شما نیستم الحمدالله.
ازدواج ب هر قیمتی!! دسمتال چرک اون مرد میشد!!
عجب
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟ بنظرت زندگی تو پولدار ...
اینجاست ک پای چیزی میاد وسط به نام عزت_نفس# اون انقد غرور داشت ک نرفت گدایی اگه فیلمو ديده باشید!
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
دیگه بدتر. طفلک اون خانواده ای ک قراره تحت حمایت همچین مردی با این تفکرات باشه!!
اگه دختر بودی.. تا دختر نباشی نمیتونی روحیات و حس و حال یک دختر رو درک کنی..که با بدترین شرایط هم ح ...
وقتی کسی نه کسی رو داشته باشه نه موقعیت خوبی وضع فوق میکنه
تازه ازدواج دخترا با مرد سن بالا چیز عادیه و تازه برا خیلی ها جذاب