2777
2789
عنوان

فیلم باران

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 38 پست
اره  من اگه خودم دختر بودم شاید خیلی راحت قبول میکردم چون باران به کس دیگری هم  علاقه ند ...

خوب خداروشکر دختر نیستی 

اگه ........تو زندگیت 😂😂😂😂

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی اوضاعش افتضاح بود و امیدی به زندگی بهتر نیست چرا رد کنه؟؟ اگه بخاطر زن و بچه داشتن اون مرد بود ...

چون کار گردان گفته صبر کن 

بهترشو برات جور میکنم 😁😁😁

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
خوب خداروشکر دختر نیستی  اگه ........تو زندگیت 😂😂😂😂

من الان خودم رو نمیگم 

من الان برا خودم غروری چیزی دارم

اما اگه وضعم مثل باران بود یه گدا  تو یه خراب شده بدم امید به زندگی بهتر، 

فرق داشت

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
مگ همه چی پوله؟ شب و روز میخواد کنار طرف باشه.هر بار نگاه کردن و حرف زدن باش کفاره باس بدی

گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست

بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟

بنظرت زندگی تو پولداری و راحتی و آینده مالی مطمئن نهایت چیزی نیست که یه گدا بخواد؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
اره  من اگه خودم دختر بودم شاید خیلی راحت قبول میکردم چون باران به کس دیگری هم  علاقه ند ...

اگه دختر بودی..

تا دختر نباشی نمیتونی روحیات و حس و حال یک دختر رو درک کنی..که با بدترین شرایط هم حاضرنیست تن به ازدواج با یه پیرمرد زندار خرفت بده

فک کن شما از سرنداری تن به ازدواج با یه پیرزن با هزارتابیماری بدی

امیدوارم کسی مثل خودت سرراهت قرار بگیرد..بنگر که این دعاست یا نفرین؟                          یه پیج میشناسم پرازچیزای خوشکل واسه مامانا و نینی ها @baftilla
وقتی اوضاعش افتضاح بود و امیدی به زندگی بهتر نیست چرا رد کنه؟؟ اگه بخاطر زن و بچه داشتن اون مرد بود ...

من اصلا موافق تفکر شما نیستم الحمدالله. 

ازدواج ب هر قیمتی!! دسمتال چرک اون مرد میشد!! 

عجب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من اصلا موافق تفکر شما نیستم الحمدالله.  ازدواج ب هر قیمتی!! دسمتال چرک اون مرد میشد!!  ...

فک کنم اسی مرده😑

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
گدا بودن اصلا هم وضع خوبی نیست بنظرت یه گدا میتونه به زندگی امید داشته باشه؟ بنظرت زندگی تو پولدار ...

اینجاست ک پای چیزی میاد وسط به نام عزت_نفس# اون انقد غرور داشت ک نرفت گدایی اگه فیلمو ديده باشید! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

همون مردی ک از این حرفا میزنی هروقت دختر شدی بیا این حرفارو بلغورکن

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
فک کنم اسی مرده😑

دیگه بدتر. طفلک اون خانواده ای ک قراره تحت حمایت همچین مردی با این تفکرات باشه!! 

اگه دختر بودی.. تا دختر نباشی نمیتونی روحیات و حس و حال یک دختر رو درک کنی..که با بدترین شرایط هم ح ...

وقتی کسی نه کسی رو داشته باشه نه موقعیت خوبی وضع فوق میکنه

تازه ازدواج دخترا با مرد سن بالا چیز عادیه و تازه برا خیلی ها جذاب