2789
عنوان

تصادف داشتم

134 بازدید | 12 پست

دوستان امروز توی یک ترافیک خوردم به یکی که چراغ ترمزش خراب بود

کلی طرف سرم داد زد و زنش هم کلی تیکه بارم کرد 

تمام تنم می لرزید

الان رسیدم خونه اعصابم خورده چطوری از ذهنم پاکش کنم؟

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

خیلی ناراحتم و حس می کنم اصلا دلم نمی خواد پشت فرمون بشینم دیگه!

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه

پيش مياد بيشتر حواستو جمع كن

البته اونم مقصر بوده

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای مادر منم همین اتفاق افتاده بود،به این فکر کنین که شخصیت اون افراد همین اندازه بوده و اینکه این اتفاق ممکنه برای خیلی از افراد در طول روز پیش بیاد

°•°•°لبخند و نفس عمیق یادت نره دوستم🌱✨️                                                                                            ●آسمان فرصت پرواز بلند است ولی                                                         قصه این است،چه اندازه کبوتر باشی🕊🫀                                                                               میشه برام دعا کنی عزیزدلم؟شدیدا نیاز دارم به دعات🫂🧡                                                                                  ایرانِ قشنگم❤️

پيش مياد بيشتر حواستو جمع كن البته اونم مقصر بوده

آره باید فاصله رو حفظ می کردم بیشتر از دست دادهایی که سرم زدن ناراحتم انگار جملات و دادهاشون تو گوشمه

دوش آب گرم بعدم یه لیوان دمنوش گل گاو زبان یا همون چایی گرم.. بعدم هنذفری تو گوش.. آهان برنامه کودکم ...

ممنونم عزیزم 

برای مادر منم همین اتفاق افتاده بود،به این‌که کنین که شخصیت اون افراد همین اندازه بوده و اینکه این ا ...

ممنونم

آره باید فاصله رو حفظ می کردم بیشتر از دست دادهایی که سرم زدن ناراحتم انگار جملات و دادهاشون تو گوشم ...

طبيعيه ولي جواب اون زن حامالشو ميدادي بهتر بود

منم تصادف كردم دفه اول خيلي ترسيدم ولي باعث ميشه دقتت بيشتر بشه

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

طبيعيه ولي جواب اون زن حامالشو ميدادي بهتر بود منم تصادف كردم دفه اول خيلي ترسيدم ولي باعث ميشه ...

😁😁

آره خب شاید بشه گفت مثل تلنگر هست