2777
2789
عنوان

کیا بعد سقط باردارشدن باز

71 بازدید | 12 پست

خانوما کسی بوده بعد سقط باز زود باردار بشه؟

من6ماهه از سقطم گذشته دوماهه اقدام کردم نشده😔😔

وفادارِ توام ♡هر لحظه،هرجا،تا ابد😍♥️

بابت سقطت متاسفم ولی میشی نگران نباش اگه عجله داری برو دکتر قرص و امپول بده زود باردارشی

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابت سقطت متاسفم ولی میشی نگران نباش اگه عجله داری برو دکتر قرص و امپول بده زود باردارشی

مشکلی ندارم گلم ک قرص اینا بخورم کلیم عوارض دارن اونا گذاشتم طبیعی

مشکلی ندارم گلم ک قرص اینا بخورم کلیم عوارض دارن اونا گذاشتم طبیعی

خدانکنه مشکلز داشته باشی عزیزم گفتم اگه عجله داری انشالله ک خودت همین ماه باردار میشی و میمونه برات

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خدانکنه مشکلز داشته باشی عزیزم گفتم اگه عجله داری انشالله ک خودت همین ماه باردار میشی و میمونه برات

مرسی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

عزیزم منم سقط داشتم ولی الان خداروشکر باردارم 

اصلا اصلا عجله نکن 

خودت رو سرگرم کن و اصلا تقویم چک نکن یه جوری باش که تا وقتی موعدت میشه اصلا متوجه زمان نشی .

این پروسه ممکنه یه کم طول بکشه با بیبی زدن و آزمایش زود الکی خودت رو اذیت نکن همیشه بزار حتما چند روز موعدت بگذره 

ان شاءالله خیلی زود مامان میشی

عزیزم منم سقط داشتم ولی الان خداروشکر باردارم  اصلا اصلا عجله نکن  خودت رو سرگرم کن و اص ...

خدا بهت ببخشه گلم 

اره میخام حواس خودمو پرت کنم عصن بیخیال بشم 

توکل ب خدا

عزیزم منم سقط داشتم ولی الان خداروشکر باردارم  اصلا اصلا عجله نکن  خودت رو سرگرم کن و اص ...

چندماه بعد سقط باردار شدی عزیزم