2821
2789
عنوان

پودر رویال

108 بازدید | 5 پست

سلام دوستان گلم 

خواهر زادم تقریبا 15سالشه و کمبود وزن داره 

و می خواد به وزن نرمالش برسه 

یه بنده خدایی پودر رویال رو معرفی کرد اما دو دلم عوارض یا نداشته باشه ...

کسی استفاده کرده ؟؟

برگشت داشته یانه ؟؟

عوارض داشته ؟؟

و کلی چیز دیگه درمورد پودر اگه می دونید خوشحال میشم بگین ❤❤

نه نده بهش چون این پودرا هرمونی هستن و ممکنه مشکل باروری براش ایجاد کنه...شربت فروگلوبین و مولتی ویتامین زینک دار بدید..

بعدم رژیم غذایی خاص بدن بهش...خاله من یه پسرش چاق بود یکی لاغر دو چور غذای متفاوت درست میکرد..واسه یکی ماکارونی و سیب زمینی سرخ کرده  الویه اینا واسه یکی سوپ و ماهی کبابی یا جوجه که کالری کمتر باشه

زحمت داره ولی جواب میده

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
نه نده بهش چون این پودرا هرمونی هستن و ممکنه مشکل باروری براش ایجاد کنه...شربت فروگلوبین و مولتی ویت ...

ممنون از نظرتون شربت فرو گلوبین رو چجوری مصرف کنه  ؟؟؟

سریع می تونی باهاش وزن بگیری ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از نظرتون شربت فرو گلوبین رو چجوری مصرف کنه  ؟؟؟ سریع می تونی باهاش وزن بگیری ؟؟؟

سریع که درست نیست به کبدش فشار میاد...باید روزی یک قاشق صبح یک قاشق شب بخوره ولی نظر من اینه که یک مولتی ویتامین زینک دار هم بخوره...

البته بهتره  اول یک ازمایش خون بده ببینه هیچ مشکلی نداشته باشه بعد!

بهترین راه اینه که در یک سال تا 5 کیلو چاق بشه وگرنه خدای نکرده سلامتیش به خطر میوفته..

فقط رژیم غذایی پر از لبنیات پر چرب مثل شیر و خامه محلی...هر روز تخم مرغ و سیب زمینی میوه و نون و غذاهای رنگارنگ باشه

اها خیلی ممنون بابات نظرتون😘😘

این ویتامین ها اشتها ایجاد میکنن اگر غذای خوب که دوست داره و کالریش بالاست تو خونه باشه میخوره ولی اگر غذاش اماده نباشه خوب اثرش میره و زیاد فایده نداره

اون موادی که عطلاری ها میدم برای بچه 15 ساله که سن رشدش هست اصلا مناسب نیست..مثلا تخم مرغ و گوشت قرمز رشد قدش رو هم زیاد میکنن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز