2821
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست
نمیدونم والا دکتر من گفت بارداری کلا ۴۰ هفته هست و جنین ۳۸ هفته ولی کلا من ان تی و آنومالی سن باردار ...

آره خب... فک کنم بیشتر بستگی ب لقاح داره 

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من هفته ۶رفتم سونو فقط کیسه زرده رو دید

تا هفته 10وقت هس عیب نداره شاید  بخاطر اینه لقاحت دیر بود بتات چن بود

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
۱۰۹

آها پس لقاحت دیر بوده نگران نباش من 3روز از پریودم گذشت بتام 2400بود 

مال من ۴روز باد پریود ۱۰۹😐😐😐

لقاحت دیر بود، من باز ی هفته بعد پری بتام شد ده هزار و 600 بالاتر رف.الان باز بتات خیلی بالاتر رفته

منکه تو ۶ هفته ۱ روز سونو واژینال کرد  فقط کیسه زرده و ساک دید جنین ندید  گفت ی هفته دیگ ...

به منم همینو گفت 

منم امیدی ندارم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
من هفته ۶رفتم سونو فقط کیسه زرده رو دید

من ساک بود ولی کیسه زرده و ضربان نبود 

الان بارداری ؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
دور از جون شما و نی نیت خواهر کنم رفت سونو واژینال و از فرداش خونریزی کرد، البته بدن ها ممکنه با هم ...

رفتم متاسفانه فقط ساک بارداری بود 

نه کیسه زرده بود نه قلب 

سونوی واژینال سن بارداری رو گفت ۵ هفته و ۵ روز 

وا عزیزم من خودم تو 5هفته و 5روز سونو واژینال دادم اصلا خطری نداره او خطر داشت ک پزشک نمیذاشت

شما تو این سن بارداری سونو واژینال دادی شرایطت چطور بود؟

به منم گفت ۵ هفته و ۵ روزی ولی قلب و کیسه زرده نداشت 

شما تو این سن بارداری سونو واژینال دادی شرایطت چطور بود؟ به منم گفت ۵ هفته و ۵ روزی ولی قلب و کیسه ...

من کیسه زرده بود، قلبم بود. دکترم برا 8هفته سونو نوشت ولی از کنجکاوی رفتم مطب داییم دکتر زنان اونجا سونو انجام داد و دکتر خودمم ک نیجه سونو رو دید تو 6هفتهوقروز سونو شکمی دادم خوب بود همچی. انشالا برا شماهم خوبه 

2790
2823
2791
2779
2792