2821
2789
عنوان

قلب جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 49 پست
معمولا اگه سن جنین با پریودی کم باشه بچه پسره نگرانی نداره

صدای قلبشو نشنیدم دارم از نگرانی میییییمیرم 

میخوام برم نجمیه واژینال مادرشوهرم گیر داده بری خونریزی میکنی نرو 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶ هفته زود رفتی فک کنم نترس

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

منکه تو ۶ هفته ۱ روز سونو واژینال کرد 

فقط کیسه زرده و ساک دید جنین ندید 

گفت ی هفته دیگه بیا سونو.

منکه امیدی ندارم فکر کنم پوچ 

مهرماه امسالم کورتاژ و سقط خیلی سختی داشتم تو ۱۲ هفته به علت ایست قلبی جنین .

اصلا حال روحی و جسمیم خوب نیست .

فردا میرم سونو مجدد

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷
عزیزم برای قلب هفته ۸ سونو گرافی انجام میدن... زود بوده خودت گفتی طبق سونو هفته ۶ هستی. 

آخه دکتر از آخرین پریودم حساب کرد تازه گفته بود پنج شنبه هفته قبل برم الان رفتم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
عزیز منظورتون چیه ک سن بارداری دوهفته از سن جنین بیشتره؟؟ 

ببین سن بارداری از روز اول پریود هست ولی همون روز که لقاح انجام نمیشه سن جنین معمولا کوچیکتره به من هم اولش همینو گفت انقدر استرس داشتم اصلا حواسم به صدای قلب نبود که شنیدم گفتم بچه مرده بعد دکتر این توضیح رو داد

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
صدای قلبشو نشنیدم دارم از نگرانی میییییمیرم  میخوام برم نجمیه واژینال مادرشوهرم گیر داده بری خ ...

دور از جون شما و نی نیت خواهر کنم رفت سونو واژینال و از فرداش خونریزی کرد، البته بدن ها ممکنه با هم فرق کنه

ولی حتما باید سونو واژینال باشه؟

صدای قلبشو نشنیدم دارم از نگرانی میییییمیرم  میخوام برم نجمیه واژینال مادرشوهرم گیر داده بری خ ...

وا عزیزم من خودم تو 5هفته و 5روز سونو واژینال دادم اصلا خطری نداره او خطر داشت ک پزشک نمیذاشت

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
ببین سن بارداری از روز اول پریود هست ولی همون روز که لقاح انجام نمیشه سن جنین معمولا کوچیکتره به من ...

من آخرین پریم 11اذر بود

دکترم تو سونو سن بارداریمو از همون روز زده😬

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 
آخه دکتر از آخرین پریودم حساب کرد تازه گفته بود پنج شنبه هفته قبل برم الان رفتم 

خب عزیزم سونو دقیق تره... 

از آخرین پریود حساب میکنن ولی ممکنه لقاح دیرتر اتفاق افتاده باشه. و سن بارداری کمتر باشه . تاریخ سونو مهمه.

من آخرین پریم 11اذر بود دکترم تو سونو سن بارداریمو از همون روز زده😬

نمیدونم والا دکتر من گفت بارداری کلا ۴۰ هفته هست و جنین ۳۸ هفته ولی کلا من ان تی و آنومالی سن بارداری رو متفاوت گفت آخر رفتم یه سونو خوب تاریخ دقیق داد دستگاه های اینا قدیمی خودشون بیسواد استرسش مال ماست به خدا

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
شما سونو قلب رفتید؟من ۲اذر آخرین پریودم بوده ولی هنوز نرفتم

آره آخر هفته5واژینا ل دادم قلبش تشکیل بود. تو 6هفته و 2روز سونو شکمی دادم پیش دکترم قلبش خوب میزد. دکترم گفت دیگه نمیخواد سونو بدی 10هفته بیا تا بگم غربالگری اولتو کی بدی

2790
2823
2791
2779
2792