2777
2789

عزیزم ایشالا ک هرچه زودتر خوب بشه .اما متاسفانه کسی ک سکته مغزی میکنه ی قسمت از بدنش فلج میشه و ممکنه حرفم نتونه بزنه 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم ایشالا ک هرچه زودتر خوب بشه .اما متاسفانه کسی ک سکته مغزی میکنه ی قسمت از بدنش فلج میشه و ممکن ...

بله دکترا هم گفتن ۴تارگ توسرش پوکیدن سرش پرخون بود فشارش بالای ۲۵رفته بود با اینکه اصلا فشارخونی نیس 

اسی ناراحت نشی ولی مرگ براشون بهتره چون تا آخر عمرش فلج میشه و نمیتونه حرف بزنه

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اسی ناراحت نشی ولی مرگ براشون بهتره چون تا آخر عمرش فلج میشه و نمیتونه حرف بزنه

😭 اره میدونم خیلی عذاب خواهدکشید ولی دلم واسه بابام کبابه تاباش حرف میزنم پشت گوشی گریه میکنه منم میزنم زیرگریه پدرم واسه پدرومادرش جون میده 😭

😭 اره میدونم خیلی عذاب خواهدکشید ولی دلم واسه بابام کبابه تاباش حرف میزنم پشت گوشی گریه میکنه منم م ...

الهی عزیزم.اخه من بابام الان ۷ساله سکته مغزی کرده خیلی زجر میکشه افسردگی خیلی شدید گرفته همش میگم مرگ براش خیلی بهتر بود تا اینجوری زندگی کردن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
الهی عزیزم.اخه من بابام الان ۷ساله سکته مغزی کرده خیلی زجر میکشه افسردگی خیلی شدید گرفته همش میگم مر ...

خدا شفاش بده اره خیلی خیلی سخته خداهمه مریض هاشفابده 🤲🤲🤲🤲

سلام گلم فوت کردن هوشیاریش ب ۳رسید وتموم کرد چندوقت دیگ سالگردشه 

خدا رحمتشون کنه.یکی از اقوام ما سکته مغزی کرده هشیاریشون۸ هست پرستارا بیدارش میکنن دستو پاشو حرکت میده ولی نصف راست بدنش فلجه. ولی حرف نمیزنه نگاه میکنه و باید با سورنگم غذا بهش بدن..بنظرتون چی میشه؟

خدا رحمتشون کنه.یکی از اقوام ما سکته مغزی کرده هشیاریشون۸ هست پرستارا بیدارش میکنن دستو پاشو حرکت می ...

ممنون خدا رفتگان شماروهم رحمت کنه

نمیدونم پدربزرگ منم چشاشا باز میکرد حرکت بی اختیاری داشت مثلا پاهاشوجمع میکرد ویا دستشو تکون میداد ولی ب حرفای کسی واکنشی نمیداد 

کم کم هوشیاریش میومد پایین کلی ورم کرده بود وبعدتمام بدنش عفونت کرد معلوم بود رفتنیه 

باید هوشیاریش رو جک کنید ان شاالله ب هوش بیاد 🤲