2777
2789
عنوان

🌟⭐مهمونی نی نی سایتی⭐🌟

| مشاهده متن کامل بحث + 11379 بازدید | 1476 پست
😅😅😅 اون تازه زایمان کرده هارو فقط بزارین استراحت کنن😂

خخخ دقیقا

یه مشت اینور‌ مامانای تیر سال بعد

اونور مامانای مرداد سال

بعد

شهریور سال بعد

مهر سال بعد

و..... اسفند سال بعد🥴🥴🥴🥴

اینور اقدامی هم 

هی دارن بهم پیشنهاد میدن چیکار کنن

بیا برو بچه ننتو صدا زددماااا

ننم پایس بابا وا بده 🤣🤣🤣🤣🤣✌✌✌💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتو بلرزون بابا 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂😂😂😂🙌

فاز مثبتا رو نگیر 

پیک چند باری دستت دیدم 💃💃💃💃💃💃

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
اونایی که عکس نتی و سر کاری میزارن رو نگفتی🤣🤦‍♀️ و اونایی هم که میان سر حجاب با هم دعوا میکنن😂😂

تو مهمونی دبگه نمیتونن گولمون‌بزنن😅

قیافشون هرچی باشه میبینیم😝

Unutma ki bu sadece kötü bir gün, kötü bir hayat değil 🌹
الهی من فدات بشم😍😍😍

😮😮😮😮😮😮😮😮😮

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

😂😂😂

جوووووون تو فقط بخند😛😛😛

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
بیا بریم پشت سایت

مهریییییی من دخترتمااااااا😮😮😮😮😮

فاز مثبتا رو نگیر  پیک چند باری دستت دیدم 💃💃💃💃💃💃

اینجا تهرانه اگه شاخ بشی کار دستت میدن💃🏻💃🏻💃🏻😝🤣🤣🤣

اینجا تهرانه اگه شاخ بشی کار دستت میدن💃🏻💃🏻💃🏻😝🤣🤣🤣

سلطان سلطان جون بله قربان 

من خیلی عاشقتم توییی همه دنیام😛😍😘😘😘💃💃💃💃

واقعا؟ باشه🤣🤣🤣🤣😃

زده به سرم امشب 

یه جوری دلتو ببرم 💃💃💃💃

خارو بخونیم    

عالی

تنها دعام اینه که بمونی برام

با حرفات و صدات روحو نوازش میکنی

چشات دنیامه هر صبح تو همه دنیامو بازش میکنی

با خنده هام عشق میکنی

دلمو با خنده خامش میکنی

تو تنها دلخوشیم بودی همیشه

جون بهم میدن لبات

من فقط با تو زندگی نمیکنم

زندگی میدم برات

کاربر  https://www.goftino.com/c/7CtKi2.   narngk