naciem مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4465 عنوان تیرگی گردن 210 بازدید | 11 پست بچه ها من گردنم تیرست چند سال باید چیکار کنم خوب شه یکی از دوستام رفت دکتر خوب نشد یعنی خوب نمیشه ؟ 1399/10/29 | 15:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترک_موفرفرری عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 11242 یعنی نسبت ب بقیه جاهای بدنت رنگش فرق داره اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 پوستت هس دیگه مث زیر بغل نیس ک بگی از موهای زائده از پوستت هس حالا یکم برنزه چ ایرادی داره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
naciem مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4465 پوستت هس دیگه مث زیر بغل نیس ک بگی از موهای زائده از پوستت هس حالا یکم برنزه چ ایرادی داره نه آخه خیلی بده نه خیلی تیره ها ولی خوب بقیه بدنم سفیده همین جا اینرنگی احساس میکنم یه مشکلیه
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25624 نه آخه خیلی بده نه خیلی تیره ها ولی خوب بقیه بدنم سفیده همین جا اینرنگی احساس م ... خب بزن گوگل ببین چی پوست رو روشنمیکنه چند روشو امتحان کن شاید خوب شد فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2583 معمولا مقاومت به انسولین، اضافه وزن و بینظمی ماهیانه بلعث تیرگی گردن میشه. اونا حل بشن تیرگیم میره 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
naciem مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4465 معمولا مقاومت به انسولین، اضافه وزن و بینظمی ماهیانه بلعث تیرگی گردن میشه. اونا حل بشن تیرگیم میره یعنی امکان دیابت وجود داره توم؟
ستاره1خاموش عضویت: 1399/05/30 تعداد پست: 2583 یعنی امکان دیابت وجود داره توم؟ شاید در آینده...اما از الان بری دکتر و سیستم بدنت نرمال بشه هیچی نمیشه، پوستتم اوکی میشه 🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
فلورنس_پیو عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 59 عزیزم شما تیرگی گردنت خوب شد؟سفید آب با کیسه بکشید خیلی جواب میده
naciem مدیر استارتر عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 4465 عزیزم شما تیرگی گردنت خوب شد؟ سفید آب با کیسه بکشید خیلی جواب میده خوب که نشده ولی این کار کردم قبلا خیلی تاثیر ندارع 🥲