بچه ها من رو خواستگار خواهرم نظر دادم و گفتم چون از نظر اعتقادی بهم نمیخورین به نظرم ردش کن حالا هی میکنه تو چشمم خودم خیلی پشیمونم کاش نگفته بودم. الانم خواستگار داره ولی انگار دلش پیش همونه اصلا نمی دونم چکار کنم؟
اگه به دلش بود با حرف شما ردش نمیکرد شک نکن . عمه من همه عالم و ادم گفتن فلانی به دردت نمیخوره زنش نشو گوش نکرد زنش شد الان عینه چی پشیمونه
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
حرف خودشو میزنه میگه نه من باهاش خوشبخت بودم. به نظر منم ازدواج کرده بود هم همین بود
برای خودت نذار بگو من نظرمو فقط گفتم زورت که نکردم از این به بعدم اصلا حتی اگه خودشم خواست نظر نده
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
نه اصلا الانم تو مرحله آشنایی با یه نفره تا حالا چندبار گفته چطوره گفتم من نمیدونم
خوب کاری میکنه دو روز دیگه خوب باشه چیزی نمیگه بد باشه میخواد بگه تو نظر دادی و شمارو مسیول میدونه
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم 😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
نه کلا به کار خدا هم اعتقاد نداره بهش میگم شاید خدا منو حرکت داده میگه ولی دل من پیششه
.بش بگو اطلاعاتتو ببر بالا کتاب بخون یا رومی روم یا زنگی زنگ .با یاد خدا و توکل بهش و امید ب اینده دل ادم اروم میشه .منم چنسال پیش ی خواستگار عالی داشتم ولی دوستم هی گفت قیافش خوب نیس بیخیال ..منم جواب رد دادم ولی پشیمون نیستم چون اولا خودمم بدلم نبود در ثانی قطعا اون قسمت من نبوده وگرنه هزار نفرم زیراب میزدن چیزی ک بخواد بشه میشه