کیا بیخیالن از چیزی نمیترسن زیاد استرس ندارن کلید موفقیتتون چیه بیاید یه کم توضیح بدید من خودم وسواس و ترس شدید بیماری دارم دلم میخواد خودمو درمان کنم بدون دارو هر کسی میتونه کمکم کنه لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اما ترس از بیماری هم دارم. یه مدت پانیک داشتم . هیچ راهی نداره جز مشاور .و یا اینکه با خودت ارتباط بگیری بتونی با خودت حرف بزنی و ب خودت روحیه بدی باور کنی که هیچی نیس
من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم آدرس پیج در اینستاگرام https://www.instagram.com/aza_silk/ ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید
صب تو شهرمون زلزله اومده همه تو تکاپویه ترسو وسیله جمع کردنن ولی من ریلکسم😂
دست خودم نیست اصلا نمیتونم استرسی باشم😅
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بندع دکترا بیخیالی دارم راز موفقیتمم اینه ک ببین همه ادما یه روزی به دنیا اومدن و ی روزی ام میمیرن پص چیز شاخی نیص ک ادم بخواد بترسه .....بالشت و بردار و تخت بخواب این چیزا چیه بش فک میکنی
بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :) خدامو دوص دارم :) دور و نزدیک از دین:) ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:) دیه ی آدم چقدع:) صی ۱۰۰میلیون؟:) آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :) کهـ قد خدام بخوامش؟:) کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:) نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:) خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین،،و کتاب چشم دلبگشا از خانوم کاترین پاندر مترجم گیتی خوشدل،،،بهترین کتابیه که باعث میشه افسردگی،،استرس،،اضطراب درمان بشه،،کتاب روان شناسی انگیزشی هست