2789
عنوان

وزن بالا و mri!!???

9166 بازدید | 25 پست

سلام کسی بوده با وزن بالای صد ام ار ای داده باشه ؟؟ دکتر برام واسه کمرم نوشته ولی میگن بالای صد نمیگیرن. منم که 114هستم . بقیه مبگن اونجا رفتی بگو97هستم ولی مگه میشه خودشون منو ببینن تشخیص نمیدن؟

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

سلام بیماری به دور باشه ازتون اگر تهرانی مرکز تصویربرداری افق تو نارمک و پارسیان تو جمالزاده انجام میدن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

بعضی دستگاه ها بالای 100 رو نمیتونن دقیق تصویر برداری کنن که البته می تونن تنظیمات تغییر بدن ولی گویا کار سختیه و این کار نمیکنن واسه همین میگن بالای 100 نمیگیرن

شاد باش چنان که آوازه ی شاد بودنت طوری در شهر بپیچد که رو سیاه شوند کسانی که بر سر دیدن نگاه غمگینت شرط بسته اند . . .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام بیماری به دور باشه ازتون اگر تهرانی مرکز تصویربرداری افق تو نارمک و پارسیان تو جمالزاده انجام م ...

سلام عزیز دلم ممنونم. نه متاسفانه تهران نیستم . شهرمون یدونه دستگاه داره اونم توی بیمارستان هست. که تا وزن صد رو میگیره

بعضی دستگاه ها بالای 100 رو نمیتونن دقیق تصویر برداری کنن که البته می تونن تنظیمات تغییر بدن ولی گوی ...

یعنی بی فایده هست گرفتن ام ار ای؟

اینا که میگن برای این نمیگیرن که دستگاه ممکنه خراب بشه. اولین بارمه میخوام ام ار ای بگیرم. کمی میترسم میگن داخل دستگاه که میبرن احساس خفگی به انسان دست میده

شوهر منم وزنش بالا بود دکتر بش گف وزنتو الکی بگو وگرنه انجام نمیدن 

اخرش همسرتون گرفتن ام ار ای گلم؟ مگه خودشون وزن نمیکنن؟ البته همه میگن اصلا ب من صد هم نمیخوره باشم چه برسه 114.

شوهر منم وزنش بالا بود دکتر بش گف وزنتو الکی بگو وگرنه انجام نمیدن 

منم رفتم دکتر ک ام ار ای نوشت گفت شما که نهایتا نود بهت میخوره شاید منظورش این بود بگو نود هستم

اخرش همسرتون گرفتن ام ار ای گلم؟ مگه خودشون وزن نمیکنن؟ البته همه میگن اصلا ب من صد هم نمیخوره باشم ...

بله انجام داد ن وزن نکرده بودن شوهرمم لباس مشکی پوشید ک یکم لاغر تر نشون بده البته همسرم تو بیمارستان انجام داد شاید واسه همین زیاد اهمیت ندادن

خدایا شکرت ب خاطر روزهای خوبی ک پیش رومه😍😍😍
بله انجام داد ن وزن نکرده بودن شوهرمم لباس مشکی پوشید ک یکم لاغر تر نشون بده البته همسرم تو بیمارستا ...

منم میخوام بیمارستان برم . فردا نوبت دارم.

با وجود کرونا خیلی سخته .هم محیط الوده بیمارستان هم اینکه توی دستکاه گمانم ماسک نمیشه زد

ترسم نداره یه ذره دستگاهش صداش بلنده که اونم داره تصویربرداری میکنه دیگه آن شاالله که چیزی نیست و سلامتی نگران نباش