2777
2789
عنوان

دادشم

224 بازدید | 17 پست

دادشم ازدواج کرده من ومامانم هم تنهاییم زنش نمیزاره خونمون بیاد دادشمم باهامون حرف نمیزنه دلم براش تنگ شده مامانم هرروز به گوشی نگاه مکنه یاچشش به دره به مامانم گفته بهم زنگ نزن اگه بزنگی جواب نمیدم. دلم برامامانم میسوزه خیلی فکرشو مکنه اگه چیزی بشه چکا کنم کسی رو ندارم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

[QUOTE=173254875]داداشتو فراموش کن،کسی که زنشو به مامانش ترجیح بده ارزش دلتنگی نداره[/QUOTEمن میتونم دلتنگش نشم ولی مامانم نمیتونه چون ازسی سالگی پدرم فوت کرده ماروبزرگ کرده جواب محبتاش این نبود

[QUOTE=173254875]داداشتو فراموش کن،کسی که زنشو به مامانش ترجیح بده ارزش دلتنگی نداره[/QUOTEمن میتونم ...

چه دلیلی داره زن که نمیزاردادشت بیاد😑

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز