banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 عنوان سرطان سینه 263 بازدید | 26 پست اگر سینه رو عمل کنن و بگن سرطان بدخیم هستش و باید شیمی درمانی بشه شانس زنده موندن داره؟برای خودم نمیپرسم فقط واقعیت رو بگید لطفا امید واهی نباشه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀 1399/10/29 | 02:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران۱۳۷۳۹۵ عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 1146 بله.خاله من ۳۰سال پیش سینه شو دراورد و سرطان داشت.الانم سالم و سرحاله
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 آره عزیزم کاملا درمان میشه پس کسانی که فوت میکنن چجوره عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
طراوت۲۷ عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 9841 به خیلی عوامل بستگی داره درجه تومورش چنده ...چه نوع از بدخیمی هاست ...نمیشه رو هوا یه چیزی گفت که رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
مهریانام عضویت: 1399/04/16 تعداد پست: 17475 یکی از اقوام نزدیک ما سینه هاشو تخلیه کردن الان ده ساله خوب شده ، مهم اینه زود تشخیص داده بشه تا خدای نکرده متاستاز نکنه
خانم_وزیری عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 756 پس کسانی که فوت میکنن چجوره اونا زده به قسمت های دیگه بدنشون متاستاز داده در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم رخ میده من مطمئنم😍
banoooooojan مدیر استارتر عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 2627 بله.خاله من ۳۰سال پیش سینه شو دراورد و سرطان داشت.الانم سالم و سرحاله گفته بودن بدخیم؟پس شیمی درمانی برای چیه؟این خانم سینه اش رو برنداشتن عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8362 همیشه امیدبه خداهست ولی همسایه مادرشوهرم بندخدا حتی سینه شو برداشتن ولی بازم سرسه سال فوت کردخدارحمت کنه خیلی خانم خوبی بودن😔😔😔😔😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
مامانیگلم عضویت: 1399/02/26 تعداد پست: 14423 اگه زود بفهمن هم سینه تخلیه نمیشه هم درمان میشه ،بعدم مرگ و زندگی دست خداست
آزی9271 عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 4918 پس کسانی که فوت میکنن چجوره الان اکثر سرطانا درمان میشه در روال درمان مامانم دیدم سرطان خون و مغز استخونم خوب شدن سینه که حتما خوب میشه خون و اینا مگر اینکه متاستاز شده باشه و خیلی پیشرفته دیر متوجه شده باشن
آزی9271 عضویت: 1394/05/13 تعداد پست: 4918 گفته بودن بدخیم؟پس شیمی درمانی برای چیه؟این خانم سینه اش رو برنداشتن گرید چند گفتن؟
هرروزپاییزه عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 12942 گفته بودن بدخیم؟پس شیمی درمانی برای چیه؟این خانم سینه اش رو برنداشتن عزیزم عمه شوهرم در نهایت سینشو ورداشتن الانم صحیح و سالمه اگه متاستاز نکرده چیزی نمیشه گلم