2777
2789
عنوان

لکه بینی 😣

458 بازدید | 36 پست

سلام ...من سه چهار روزه همش لک قهوه ای میبینم کمر درد هم دارم میگیره ول میکنه...دقیقا همون موقع ک کمرم درد میکنه چک میکنم لک هم همون لحظه میاد بعدش پاکم ...پریودم نامنظمه اخرین بار هم همینجوری لکه بینی داشتم یکم بیشتر بود در حد دوتا نوار... اگ همونو پری حساب کنم الان چندروزه که از موعدم گذشته ...کسی میدونه از چیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اینطورم سه روز گذشته از موعدم امروز از صب تا عصر همراه ادرارم اک خون میدیدم چند قطره الان دیگه نمیاد دیروز دوتا امروز دوتا بی بی زدم هر چهار تا مثبت نمیدونم از چیه پاهامم مث پری درد میکنه

نه از بی بی متنفرم روحیم خرابه اصلا دلم نمیخواد الکی حتی امیدوار شم

ببین گلم اگه رابطه هم قبلش داشتی و کمر درد داری خیلی رعایت کن و ی بی بی بزن حتما کارهای سنگینم نکن من بارداریم با لک شروع شد هنوزم بعد چن ماه لک دارم 

چاز چن روز قبلش کمر درد شدید و یکمم درد پری ولی خیلی خفیف و لک بینی در حد دستمال 

ولی خدا نصیب نکنه من ۳ ماهه بخاطر لکم استراحت مطلقم باهیچیم خوب نمیشه ایشالا بارداری راحت باشه گلی جونم