2789

اقدام برای دوقلو بودی؟

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه دوقلویی ناهمسان باشن(دو تخمکی) تو دوساک جداگانه باشن تشخیص میدن چون دوتا ساک میبینن

اگه همسان باشن (تک تخمکی) نه تشخیص نمیدن باید خود جنین رو تو ساک ببینن قلبش رو ببینن که چندتاس

عزیزم چقدر عجله داری    ، والا تو فامیل ما هر کی دو قلو داشته تا قبل از غربال گری اول متوجه نشده . همشون توی 12 هفتگی یهو غافلگیر شدن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
جدی میگی 

آره عزیزم ، یکی شون داداش خودم بود . بنده خدا زن داداشم تا یکی دو ماه تو شوک بود . البته همیشه اینجوری نیست ، خیلی وقتا هم تو سونوی 8 هفته که برای تشکیل قلب میرن تشخیص میدن ولی اون جوری هم پیش میاد . کلا تو خانواده ما دیگه تا قبل از غربال گری به تعداد بچه ها اعتماد نمیکنن

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
آره عزیزم ، یکی شون داداش خودم بود . بنده خدا زن داداشم تا یکی دو ماه تو شوک بود . البته همیشه اینجو ...

سابقتون خرابه 🤣🤣

من باردادی دوممه تو خانواده خودم و شوهرم‌داریم 

نمیترسم خدا هرچی میخواد بده فقط میخوام سالم و صالح باشه همین 

سابقتون خرابه 🤣🤣 من باردادی دوممه تو خانواده خودم و شوهرم‌داریم  نمیترسم خدا هرچی میخواد بد ...

عزیزم ان شاءالله که به سلامتی بغلش کنی ، خیلی حس خوبیه     

مرسی عزیزم انشالله شما هم به آرزوهای خوبتون برسید 😍

ممنون گلم