2821
2789
عنوان

عمل بینی

1090 بازدید | 14 پست

آقا من یک هفته بینمو عمل کردم احساس میکنم یه سوراخم یکم کوچیکه تره اون یکی سوراخ بینیمه بنظرتون درست میشه 😐 به دکترم گفته بودم به پره های بینیم دست نزنه ولی نمیدونم چرا از زیر بینیم باز کرده الان احساس میکنم یکی از سوراخای بینیم کوچیک تره و یه پره بینیم رفته داخل و یکی دیگش نه البته اینا که میگم باید خیلی دقت کنی تا متوجه شی بنظرتون درست میشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم شما آبریزش بینیت خوب شد؟منم نه روزه عمل کردم آبریزش دارم کلافه شدم درست میشه؟

از دیروز که اتل برداشتم و بخیه کشیدم تا شب آبریزش داشتم البته من از روز دوم که آبریزش گرفتم قرص سرما خوردگی با سیتریزین خوردم دیروز م یدونه سیتریزین خوردم دیگه خوب شدم خدارو شکر

از دیروز که اتل برداشتم و بخیه کشیدم تا شب آبریزش داشتم البته من از روز دوم که آبریزش گرفتم قرص سرما ...

من قرص لوراتادین گرفتم اونام میشه؟منم دیروز آتل رو برداشتم خ شدید شده آبریزش

مشاور تحصیلی و کنکوری
من قرص لوراتادین گرفتم اونام میشه؟منم دیروز آتل رو برداشتم خ شدید شده آبریزش

نه لوراتادین بیشتر ماله آلرژی های فصلی برا آبریزش سیتریزین بگیر هر روز یدونه بخور

درود بر بانوان عزیز

من یه پیج زدم تا بتونم کسب درآمد کنم
خوشحال میشم از نزدیک با کارهای من آشنا شید
اول راهم و به حمایت شما عزیزان نیاز دارم
آدرس پیج در اینستاگرام
https://www.instagram.com/aza_silk/ 
ازتون خواهش میکنم فالو کنید و به دوستانتون معرفی کنید 

خوب شدی بم خبر بده 😊انشاالله که زود تر خوب شی

از دیشب که قرص سرماخوردگی خوردم خ بهترم در حالت عادی ندارم آبریزش ولی وقتی غذا میخورم کمی دارم و یا وقتی شستشو میدم بعدش یکم دارم،ی طرف بینیم هم خ ورم داره داخل هنوز کیپه،شمام اینجوری هستین؟مرسی گلم دستت درد نکنه که راهنمایی کردی

مشاور تحصیلی و کنکوری