2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نامزد شدین؟ رسمی؟ اما عقد نکردین خب چرا میخاین جداشین؟ 

لعنتی دهنم اب افتاد😑

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
برا چی میخوای جدا شی خو؟

دعوام میکنه شمار همه دوست هام رو حذف کرده امروز دامادمون بهم زنگ زد گفت گوشی بده آبجیت گوشی ابجیم خاموش بود 

همون موقع زنگ زده دیده اشغال هستم هرچی میگم دامادمون بود با ابجیم حرف میزد باور نمیکنه 

یعنی چی دوسش داری  میخوای جدا بشی!!!!

دوسش دارم اذیتم میکنه شکاکه حرف هامو باور نداره بهش میگم اجازه بده وات نصب کنم میگه می خوای باکی چت کنی 

دوسش دارم اذیتم میکنه شکاکه حرف هامو باور نداره بهش میگم اجازه بده وات نصب کنم میگه می خوای باکی چت ...

عزبزم این اقا از ایناست که باهاش بری زیر یک سقف حسابتو میرسه درو روت قفل میکنه و میره 

شکاک بودن چیز خیلی بدیه 

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز