2777
2789
عنوان

چاق زشت

190 بازدید | 12 پست

بد از زایمانام هم چاق شدم هم زشت هم داغون

کسی هست بعد از بچه دارشدن بدنش تغییر نکرده باشه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه چاقی نه زشت نه داغون  فقط ب خودت تلقین کردی

نه خب لابد شده، اگه نشده بود که حسش نمیکرد

حالا شاید تلقین باعث شده فاجعه رو برای خودش بزرگتر کنه

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
نه خب لابد شده، اگه نشده بود که حسش نمیکرد حالا شاید تلقین باعث شده فاجعه رو برای خودش بزرگتر کن ...

متاسفانه تلقین نیست

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
متاسفانه تلقین نیست

سلام، عزیزم، اراده کن، شروع کن و خالق همه ی زیبایی ها باش 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹

اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

نه خب لابد شده، اگه نشده بود که حسش نمیکرد حالا شاید تلقین باعث شده فاجعه رو برای خودش بزرگتر کن ...

عزیزم آدما بعد یه بحران زندگی یا نقاهت یه بیماری و عمل حس زشتی و بدبختی بهشون دست میده کوچکترین چیز رو تبدیل میکنن ب مشکل بزرگ...بعد زایمان چاق شده اما اینکه میگه داغونم زشتم اینا تلقینه و تا وقتی ب خودش تلقین کنه اینارو نمیتونه قدمی برای لاغری و رسیدن ب خودش برداره

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
متاسفانه تلقین نیست

خب به مرور ایرادات رو اصلاح کن،

به رژیم اگه نیاز داری یا هر چیزی حتی لک روی پوست افتاده باشه همه تا ۸۰ درصد قابل برطرف شدن هست

تو این فکر بودم ... که با هر بهونه... یه بار آسمونو بیارم تو خونه
پس خودتو درس کن لاغر کن رژیم بگیر ورزش کن ب پوستت برس کرمای خوب بزن نذار همین طوری بمونی 

در ادامه صورتتو با پن بشور .پن زردچوبه خوبه. پنای خارجیم خوبه. من از اریکه راضیم 

ورزشم بکن

رژیم هم اگه نمیتونی دکتر برو. من اپلیکیشن کرمانی رو ریختم

چند کیلو بودی قبل زایمان الان چن شدی؟؟

۶۵

۷۶

عزیزم اولین کار برو پیش یه دکتر تغذیه و رژیم بگیر 

یه دکتر پوست هم برو برای صورتت 

از کرم موستلا یا روغن بایو اویل برای ترک های بدن و شکمت استفاده کن 

لباسهای رنگ شاد بپوش آرایش کن عطر بزن تا روحیه ت تقویت بشه ب خودت تلقین کن که خوشگلی وگرنه افسردگی میگیری

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش