2777
2789
عنوان

مادر های با تجربه خواهشا کممک

126 بازدید | 14 پست

بچه هاتون رو چطور می خوابونید دختر من نزدیک ۱۱ ماهشه هرشب اینقدر گریه میکنه تا بخوابه جیگرم خون میشه تو روز هم همش یک ساعت نهایت یک ساعت ونیم می خوابه خیلی از خواب بدش میاد حتی وقتی از خستگی نا نداره باچشم میشینه 

بستگی به بچه داره من دخترم خیلی خوشخواب بود راحت می خوابید در طول روز  چند ساعتی می خوابید بر عکس پسرم ۱۶ ماهشه شبا دیر می خوابه تند تند از خواب بیدار میشه نق می زنه روزا هم به زور یه ساعت می خوابه همش کمبود خواب دارم

بستگی به بچه داره من دخترم خیلی خوشخواب بود راحت می خوابید در طول روز  چند ساعتی می خوابید بر ع ...

وای یعنی تا ۱۶ ماهگی ادامه داره دختر اول منم خوابش خوب بود اصلا مشکل نداشتم ولی این یکی نابودمون کرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای یعنی تا ۱۶ ماهگی ادامه داره دختر اول منم خوابش خوب بود اصلا مشکل نداشتم ولی این یکی نابودمون کرد ...

دیگه مدلش اینه شبا بلند میشه میشینه میاد بالا سرمون بیدارمون می کنه نق می زنه با کوچکترین صدایی از خواب بیدار میشه

دیگه مدلش اینه شبا بلند میشه میشینه میاد بالا سرمون بیدارمون می کنه نق می زنه با کوچکترین صدایی از خ ...

وای دو شب اول بعد از به دنیا اومدنش پلک رو هم نذاشت کلا بیدار بود یادم میافته اشکم در میاد

وای دو شب اول بعد از به دنیا اومدنش پلک رو هم نذاشت کلا بیدار بود یادم میافته اشکم در میاد

این اولش خوب بود روز به روز بدتر میشه خوابشمخصوصا هر چی یاد میگیره شیطون تر میشه خسته هم باشه باز نمی خواد بخوابه بدبختی هم من هم  باباش خیلی خواب دوست داریم عصبی میشیم از بی خوابی خواهرش هم همینطور 

دیگه مدلش اینه شبا بلند میشه میشینه میاد بالا سرمون بیدارمون می کنه نق می زنه با کوچکترین صدایی از خ ...

چه جور دوباره می خوابه ؟ بیدار می مونه یا بعد راحت می خوابه اینم هر۴۰ دقیقه بیدار میشه شیر می خوره میخوابه 

به زور دیگه می خوابونمش حالا باز بهتر شده چند ماه پیش که خیلی داغون بود وضع خوابش

جای شکر داره منم الان اینقدر جیغ کشید تا بیهوش شد حس ظالمبودن دارم گذاشتم اینقدر گریه کنه ولی چیکار کنم یه بچه کلاس اولی دارم صبح باید به اون برسم