2777
2789
عنوان

دوباره از فردا باید برم سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 21 پست
اونجا که خوبه  فقط کار تو بیرون به نظر من خیلی سخته

چیش خوبه ..از صبح وسط دعوا کار میکنیم ..رو اعصاب و روانمون اثر میزاره ..الان دوماهه درخواست کردم دیگه بخش خانواده نباشم جابه جام نمیکنن ...واقعا سخته کار ما ..حالا همکارام جدا هرکدوم یه عقده روانی دارن باید اوناهم تحمل کرد

با این همع زحمت ک کشیدی خیلی عجیبع ک دلزدع شدی

متاسفانه خیلی بدم اومده ازش .و توان گفتن این رو به رییسم ندارم که منو بفرست یه قسمت دیگه .کار اینجا راه افتاده و از این به بعد کار روتین شده و هر کسی می‌تونه از پیش بر بیاد .

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه خیلی بدم اومده ازش .و توان گفتن این رو به رییسم ندارم که منو بفرست یه قسمت دیگه .کار اینجا ...

میفهمم چی میگی

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اصل کارو انجام دادی حالا ک ب جای اسونش رسیدی جا نزن

دارم تلاش میکنم دوام بیارم .فقط دعا میکنم جامو عوض کنن.بفرستنم یه قسمت دیگه که چند وقت کنار دست یه نفر کار کنم یکم اعتماد بنفس بگیرم  و فشار روانیم کم بشه

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
من محیط کارمو دوست دارم همکارامو هم دوست دارم راضیم فقط موندم بچه بیارم  چکار کنم برم یا با 9 س ...

بچه بیار کنارش هم کار کن به هر حال بچه هم بعد۷ سالگی مستقل میشه و میخای بشینی تو خونه تنها چیکار کنی حداقل یه سرگرمی داری مخصوصا که کارت رو دوست داری