2777
2789
عنوان

اهل منزل تشریف بیارین لطفا

93 بازدید | 13 پست

خانوما برای خونه ی جدیدم هم مبل احتیاج دارم هم دوتا فرش ۹متری

۱۵تومن پول دارم

بنظرتون کدومو اول بخرم؟

من میگم اول مبل بخرم چون پول فرش رو میشه باحقوق خرید ولی پول مبل جورشدنش یکم سختتره

ازطرفی ام فرش نباشه خونه خالیه ولی نبود مبل زیاد به چشم نمیاد

تومحل ما با ۵ تومن میشه فرش و با ۱۵تومن مبل خوب خرید.یه دست راحتی هم ازموقع جهازم دارم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه قسطی برداری همزمان؟

نه عزیزم بیشترحقوقمون بابت قسط میره وگرنه چکی میخریدم

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
اول فرش رو بخر  مبل هم قسطی

فرش دوتا دارم

سالنم بزرگترازاین خونمه

دوسه تا دیگ فرش میخاد و میشه دودست مبل چید

والا ما با۱۵تومن هردوشو میخریم کیفیت تقریبا خوب ولی ظاهر متوسط

واقعا؟

اخه زیر۵تومن فرش ۹متری نیس...تهران هستین؟

عزیزم برای خونه معمولا اول فرش میخرن بعد مبل بعد پرده

چون فرش به دلیل اینکه فرش بخری راحت میتونی مدل مبل و رنگشو انتخاب کنی تنوع زیاده ولی فرش نه تنوع زیاد تداره مثل مبل

عزیزم برای خونه معمولا اول فرش میخرن بعد مبل بعد پرده چون فرش به دلیل اینکه فرش بخری راحت میتونی مد ...

من الان مبل داره دنبال یه فرش لاکی طرح عشایر میگردم گیرم نمیاد ولی اگه مبل بود تاحالا صد بار هر مدلی میخواستم پیدا میکردم

عزیزم برای خونه معمولا اول فرش میخرن بعد مبل بعد پرده چون فرش به دلیل اینکه فرش بخری راحت میتونی مد ...

مرسی از راهنماییت🤗

واقعا؟ اخه زیر۵تومن فرش ۹متری نیس...تهران هستین؟

فرش۱۲متریه من ک نخ ترک هست الان نزدیک ب ۶تومنه.....

۹متری کمتر هم هست

شیرازم

مبل هم قبلا دیده بودم ۴۵۰۰با پارچه خارجی۹نفره البته تقریبا راحتی ن استیل

ک الان شوهرم میگف حدودا شده۸تومن

فرش۱۲متریه من ک نخ ترک هست الان نزدیک ب ۶تومنه..... ۹متری کمتر هم هست شیرازم مبل هم قبلا دیده بود ...

منم مبل بااین قیمت تو دیوار دیدم

ولی میترسم اعتماد کنم به کیفیتشون

چجوری ۶تومنه؟

دو سه روز پیش پدرم فرش ۱۲ متری خرید ۷۲۵۰شد ..دو تا خرید حالا فرش کاشان بود نه ترک

منم مبل بااین قیمت تو دیوار دیدم ولی میترسم اعتماد کنم به کیفیتشون چجوری ۶تومنه؟ دو سه روز پیش پد ...

دیوار ن مغازه

خب قیمتشه دیگه

پارسال ک بهترین فرش تو ی مغازه ی بزرگ۳و۸۰۰بود ما بودجمون نرسید فرش۳و۲۰۰تومنی خریدیم ک کیفیتش عالی و درجه یک هست

2790
2778
2791
2779
2792