تا حالا کسی بخاطر پول ازدواج کرده و به خوشبختی رسیده؟ راستش اعتقادمو به عشق از دست دادم. میخوام بخاطر پول ازدواج کنم البته طرفم آدم خوبیه منم تا همیشه بهش احترام خواهم گذاشتو و باهاش خوب رفتار میکنم و هیچ سو استفاده ای در کار نخواهد بود... خودمم وضع مالی خوبی دارم. اما نمیخوام بخاطر عشق برم همه سختی ای بکشم اخرشم مادر شوهرای بی چشم و رو از خود گذشتگیمو ما و خانواده هامونو نبینن.و پسرای بی سر و پاشونو ببرن تو آسمونا... تصمیم گرفتم به خوشی دلم فکر کنم. به رفاهم..... عشق جز درد چیزی نبوده
دختر خاله م به خاطر پول ازدواج کرد ۱ سال بعد جدا شد
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شدكوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود بردمن پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين مي نوازد، آرام، آرام. پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد