2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

269 بازدید | 11 پست

⛔️علايم هشداردهنده دوران نامزدى

پنهانكارى

عجول بودن

پر توقع بودن

زود رنج بودن

عدم سازگارى

تناقض گويى

بى ملاحظه بودن

وسواس داشتن

عمل نكردن به وعده و مقررات

وانمود كردن يا نقش بازی کردن

نکته: دوران نامزدی علاوه بر دوران خاطره و دلدادگی، دوران رسیدن به شناخت و آشنایی بیشتر برای جلوگیری از مشکلات بعدی است...

https://chat.whatsapp.com/JWUHjzD8HhN4ngO4ptvjio

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اینکه شناخت طرفینه  ولی خیلی حاشیه داره حرف و مشگلات زیاده من ندوست 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
ظرفیت تکمیله من خواستم عضو شم😑

پیگیری می کنم 

مطالب جمع آوری شده جهت بهبود روابط زوجین و تقویت بنیان خانواده می باشد .                                                                کاربران گرامی روزانه تاپیکهای جدید ارائه می شود لطفا پیگیری نمایید. با عرض پوزش تگ کردن برام مقدور نیست . سپاسگزارم .
با اینکه شناخت طرفینه  ولی خیلی حاشیه داره حرف و مشگلات زیاده من ندوست

درسته مشکلات هست ولی بهترین زمان برای شناخته .متاسفانه جوانان ما صبور نیستند به جای اینکه بیشتر سعی بر شناخت همدیگه داشته باشند و هر دو خود را با زندگی تطابق بدهند یا در قهر و گلایه بسر می برند یا انتظارات غیر معقول از هم دارند . 

ظرفیت تکمیله من خواستم عضو شم😑

✍️ *آدرس کانال روانشناسی و مشاوره رایگان تلفنی*

https://chat.whatsapp.com/H9i2NokSJGx1sQozkxIxhO

مرسی تونسم عضو بشم

خدا را شکر درخواست دادم برای عضویت