2777
2789

یکی دوماه بهم میریزه پری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری سقط کردی؟؟؟؟

به نظرت من دختر داداشم بارداره؟؟ 

ماه پیش یه رابطه داشته دخول نبوده و منی نیومده فکر میکنه با پیشاب و اینکه ۴ روزه پریودش تمام شده 

پریود کم نه ها پریود شدید و همراه لخته خونی مثل همیشه که بود 

الان فکر میکنه بارداره چی خوبه برای سقط؟

لطفا برای حاجتم صلوات بفرستید.  خدایا خودت مواظب عزیزانم باش❤

یه ماه بعد کمی بهم می ریزی من خودم بعد سقط با قرص های آل دی منظم شدم

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
با اجازه استارتر عزیز خانما آزمایش تیتر بتا رو کی انجام بدیم جواب نشون میده؟ یکبار کافیه یا دوبار ا ...

عزیز لطفا مال منم بی زحمت جواب بده مال شمارو نمیدونم

چجوری سقط کردی؟؟؟؟ به نظرت من دختر داداشم بارداره؟؟  ماه پیش یه رابطه داشته دخول نبو ...

اگر پریود شده که دیگه حامله نیست

البته من یبار خوندم ببخشید پیشاب زمانی اسپرم داره که بین دو رابطه آقا ادرار نکرده باشه و اسپرم داخل لوله مونده باشه

چجوری سقط کردی؟؟؟؟ به نظرت من دختر داداشم بارداره؟؟  ماه پیش یه رابطه داشته دخول نبو ...

اول از بارداریش مطمئن شه  بعد برای سقط اقدام کنه

زعفرون برای سقط خوبه 

خدایا چرا هر چی صدات میکنم صدام بهت نمیرسه باهام قهری من که جز تو کسی رو ندارم اگه تو دستم رو نگیری توبهم توجه نکنی من به کجا پناه ببرم خدایا بیشتر از توانم امتحانم میکنی دیگه طاقتم تموم شده نمیکشم مگه نمیگن خدا یه دری رو ببنده در دیگه ای رو باز میکنه چرا همه درات به روم بسته است خدا جز تو پناهی ندارم پناهم باش دستم رو بگیر منو محکم تو بغلت بگیر خدایااااااااااااااآااااااااااااااااااااااااااااااا.😪😪😪😭😭😭😭😭😭😭 
اول از بارداریش مطمئن شه  بعد برای سقط اقدام کنه زعفرون برای سقط خوبه

پریود شده شدید و همراه لخته نمیتونه بره بیرون باباش نمیزاره منم چند روز پیش رفتم نزاشت ببرمش بیرون 

پریود شده شدید و همراه لخته نمیتونه بره بیرون باباش نمیزاره منم چند روز پیش رفتم نزاشت ببرمش بیرون&n ...

خب پریود شده دیگه باردار نیست 

خب پریود شده دیگه باردار نیست 

پس نیست زعفرون خوبه اخه ۱ ماه هم هست زیاد نیست سن بارداری 

و اینکه سقطش راحته اگر باشه

پس نیست زعفرون خوبه اخه ۱ ماه هم هست زیاد نیست سن بارداری  و اینکه سقطش راحته اگر باشه

آره یه ماه چیزی نیست مثل پریود معمولی کمی بیشتر 

زعفرون خوبه اما زیاد نخوره مسموم میشه بریزه چایی بخوره 

بعدشم جسم سنگین بلند کنه از نت سرچ کن