2777
2789
عنوان

این میل جنسیه؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 109 پست
عزیزم خب شاید همینجوری یچیزی گفته ، شاید م۲لا اتفاقی پای کسی خورده به شومبولش ، بخاطر همین توی ذهنش ...

بعضی کاربرا واقعا ترسوندنم نمیدونم حتما با مشاور صحبت میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه عزیز وقتی می گه می زنم به اندام جنسیم حال می ده یعنی این مشکل و دره حالا چه اسمشو بدونه چه ندونه

اینم از بزرگترا یا جایی دیده یاد گرفته پسرخاله ی من فقط ۳سالش بود که همین کارارو میکرد حتی مستقیم میرفت سمت خانوما اون ناحیه های حساسو دست میزد یا گاز میگرفت خوشش میومد جیغ میزدن

الان ۸سالشه هیچ کار بدی انجام نمیده و خیلی پسر خوبی شده اینا همش یه مدتی با بچه ها هست و بعد خوب میشه

اسی پسرمن ازدوسالگی خودشو به پتمیملیدتاخوابش میبرد بردمش دکتر گفت بیش فعاله دارو داد واقعا حل شد به نظرکاربرایی که میگن فیلم بددیده یا کاری پیشش کردین توجه نکن فقط دکترمغز واعصاب یاروانپزشک

ترس نداره ولی بی تفاوت هم نباش حتما با روانشناس کودک صحبت کن اغلب اختلالات روحی تو بچگی خودشونو نشون میدن اگه متوجه بشی راحت درمان میشن و اگه درمان نشه ممکنه یه اختلال عمیق شکل بگیره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
نمیدونم چرا بعضیا شوخی و مسخره میکنن حال این مادرو درک کنین ناراحت و نگرانه  بنظرم با یه مشاو ...

واقعا بعضیا فقط برای مسخره کردن و دل سوزوندن اومدن من با خوندن هر کلمه اینجا واقعا حالم به هم میریزه کاش فقط یه زره درک داشتن ممنون از همدردیت عزیزم حتما با مشاور صحبت میکنم

اینم از بزرگترا یا جایی دیده یاد گرفته پسرخاله ی من فقط ۳سالش بود که همین کارارو میکرد حتی مستقیم می ...

این بچش 7سالشه و اینکه اون بچه سه سالم هنوز به بلوغ جنسیش نرسسده اون زمان باید نگاه کنید ببینید اییا  در بعد بلوغ چطور رفتار می کنه به نظرم اگه مشکلی باشه الان درستش کنه خیلی بهتره تا 20سال دیگه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
فیلم اصلا ولی با همسرم کنار هم دراز میکشم شوخی میکنیم ولی این از ۴.۵سالگیش اینطوریه 

عزیزم اینجا علاوه بر اینکه به نتیجه نمیرسی ممکنه با پستهای نامربوط اعصابت بهم ریخته هم بشه، با همسرت شوخیهای جنسی جلوش انجام ندید و بهتره با یه مشاور در میون بذارید... 

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤
این بچش 7سالشه و اینکه اون بچه سه سالم هنوز به بلوغ جنسیش نرسسده اون زمان باید نگاه کنید ببینید اییا ...

بله درست میگید پیشگیری قطعا بهتر از درمانه

ولی به احتمال ۹۰% هیچ مشکلی نداره این بچه و نباید ترسوندش چون حساس میشه و ممکنه یواشکی اون کارو ادامه بده تا چندین سال بعد

خب اینکه صحبت کنی و مطمئن بشی و یاد بگیری رفتلر صحیح رو خیلی خوبه، ولی خب زیادم نگران نباش تا یه حدی طبیعی هس

.
اینم از بزرگترا یا جایی دیده یاد گرفته پسرخاله ی من فقط ۳سالش بود که همین کارارو میکرد حتی مستقیم می ...

عزیزم میگم ندیده جایی بزرگترا که نمیان جلو بچه همچین کارایی بکنن شاید پسرخاله شما دیده بود چیزی 

فیلم اصلا ولی با همسرم کنار هم دراز میکشم شوخی میکنیم ولی این از ۴.۵سالگیش اینطوریه 

شوخی جنسی جلو بچه نکنید و ی مشاوره ببرش حل میشه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
عزیزم میگم ندیده جایی بزرگترا که نمیان جلو بچه همچین کارایی بکنن شاید پسرخاله شما دیده بود چیزی  ...

شاید دیده بوده ولی مهم اینه که الان تموم کرده اون رفتارارو

شما ممکنه با سختگیری و ترسوندن پسرت کاری کنی که دیگه رفتاراشو کنار نزاره یواشکی دور از چشمت ادامه بده

ولی باز مشاورا حضوری بهتر از همه میتونن بهتون کمک کنن ایشالا که مشکلی نیست