2777
2789
عنوان

این میل جنسیه؟؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 109 پست
حتما مشاوره برید  بچه ها فوت و فیتیش یعنی چی؟

علاقه ب پا برای رابطه...

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  
خو حساب كن ديگع دوستمممم💖

یه کم طول میکشه 😃😃😃😃

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بیا بریم بیرون مامان بزرگ دستتو بده بهم ببینم😧😧😧

اووووم✋🏼بدوووووو

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

[QUOTE=173209433]میشه بکید یعنی چی من نمیدونم[/QUOTE

یعنی کسی که با پای زن تحریک میشه و حتی توی رابطه جنسیش بیشتر به پای زن توجه و علاقه نشون میده 

علاقشو با بوسیدن و ... به پا نشون میده

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
فیلمی چیزی دیدین؟ یا شما مراعات لباس پوشیدن میکنین یا رفتار با همسرتون اینا خیلی مهمه 

فیلم اصلا ولی با همسرم کنار هم دراز میکشم شوخی میکنیم ولی این از ۴.۵سالگیش اینطوریه 

وای ببین پسر بچه اینطوریه پسر بزرگا دیگه چجورین

به بعضیام باس گفتی اونی که برات کف میکنه دلستره نه من😛😜😝                                                            ❤گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤                                                                        
نه این حرفا چیه پسر بچه ۷ ساله اصلا چه میدونه فتیش چیه حس جنسی چیه فقط بی توجه باشید اصلا واکنش بدی ...

نه عزیز وقتی می گه می زنم به اندام جنسیم حال می ده یعنی این مشکل و دره حالا چه اسمشو بدونه چه ندونه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
ینی چی چرا اینجوری شده

دلیل خاصی نداره 

هر کسی ممکنه اینجور بشه 

هر کسی ممکنه به چیزی علاقه داشته باشه (توی رابطه با جنس مخالف) ولی اینکه پسرت از همین الان اینجوریه  و به پای زن علاقه داره (فوت فیتیشه) یه خرده نگران کنندس . به نظرم ببرش پیش روانشناس . 

گربه های کوچولو  همیشه عاشقتونم🐈
یا چیزی دیده یا کسی چیزی پیشش گفته ممکنه علاقه به پا به عنوان مشکل روحی درش وجود داشته باشه اما اینک ...

کاری نکرده فقط به من اینطوری گفت 

و از بچگی کف پاهارو دوست داشت