2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به طرفت داره چه بسا مجردی که پادشاهانه باشه و با تاهل پادشاهانه تر بشه و چه بسا مجردی که خوشبخت نبوده و با ازدواج واقعا ب ارامش برسه

و چه بسا تاهلی که ارامشتو ازت بگیره و کلا از زندگی نا امیدت کنه

بخدا کاربر آقا هستم🤒🤒

اینا هردو برهه ای از زندگی هستن هیچکس نمیتونه تا آخر عمرش مجرد بمونه،همش حسرت میخوره چرا حداقل یه همدم نداره،هر دوتاش خوبه به موقع خودش باید کیفش رو کرد

دختر کورد،علاقمند به ادبیات و فرهنگ و موسیقی اصیل کوردی،طرفدار سرسخت استاد حسین صفامنش

بستگی به خود شخص داره

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
چرا؟

هرکودوم خوبیایی داره

مجردی که عشقه راحتی بی تعهدی مسئولیت کمتر 

متاهلیم که عشق خوبه تکلیف ادم معلومه دیگه نسبتا ارامش داره❤

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست❤