2821
2789
سعی کردم که شود یار ز اغیار جدا آن نشد عاقبت و من شدم از یار جدا از من امروز جدا میشود آن یار ع ...

💛💛💛

گاهی گر از ملال محبت برانمت؛
دوری چنان مکن؛ که به شیون بخوانمت!
پیوندِ جان جداشدنی نیست ماهِ من!
تن نیستی که جان دهم و وارَهانَمَت...
#شهریار🍃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یار آن بُوَد که صبر کند بر جفایِ یار؛ ترکِ رضایِ خویش کند در رضایِ یار! گر بر وجودِ عاشق صادق نهند ت ...

یاری اندر کس نمی بینم ، یاران را چه شد ؟

دوستی کی آخر آمد ، دوستداران را چه شد ؟  

ز آتش پنهان عشق هر که شد افروخته    *    دود نخیزد از او، چون نفس سوخته    *   دلبر بی خشم و کین، گلبن بی رنگ و بو ست    *   دلکش پروانه نیست، شمع نیفروخته     *   در وطن خود گهر، آبله ای بیش نیست  *   کی به عزیزی رسد، یوسف نفروخته
یاری اندر کس نمی بینم ، یاران را چه شد ؟ دوستی کی آخر آمد ، دوستداران را چه شد ؟  

بسیار ستمکار و بَسی عهد شکن هست
اما به ستمکاریِ آن عهد شکن نیست!
#وحشی-بافقی🍃

جذبه از عشق است و  با او برنتابد هیچ‌کس هر چه تو آهن‌دلی او بیشتر آهن‌رباست

دلم را آهنی کردم مبادا! عاشقت گردد!

ندانستم تو ای ظالم! دلی آهن ربا داری...

#لاادری🍃

ویران کردم بدست خود خانه دل چون دانستم که گنج در ویرانیست

سَرایی را که صاحب نیست، ویرانی است معمارش
دلِ بی عشق، می‌گردد خراب آهسته آهسته...
صائب-تبریزی🍃

نردبان این جهان ما و منیست عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست استخوانش سخت تر خو ...

تا زدم لافِ هنر خواجه به هیچم نخرید
بی هنر شو! که هنرهاست در این بی هنری...
#فروغی-بسطامی🍃

مرا محتاج رحم این و ان کردی .... ملالی نیست..‌. توهم محتاج خواهی شد .... جهان دار مکافات است..... ...

با من که به چشمِ تو گرفتارم و محتاج
حرفی بزن ای قلبِ مرا برده به تاراج...
#فاضل-نظری🍃

2790
2823
2791
2779
2792