نغمههه مدیر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 عنوان کرم پودر💄💋 | مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 28 پست شون بهتره یا کالیستا برا پوست خشک میخوام کاورشون جچوریه ؟باعث جوش ک نمیشه ؟رنگ های کدومشون بهتره وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 1399/10/28 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 من گاش میزنم پنکک هم نمیزنم چون براق نمیشه گاش اصل چند گرفتی من چند ماه پیش یکی گرفتم ۸۰وقتی آوردم خونه دیدم اصل نیست وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
کرشمه_خانوم عضویت: 1399/08/24 تعداد پست: 3738 شون رو خودم مرطوب کننده و ماسک مو شو داشتم تقریبا خوبه ولی از کالیستا چیزی نگرفتم تا حالا میتر ... اره من شون اسکراب داشتم با مرطوب.. خوب بودن اینم اوکی بود و اکتی عالیه
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 13048 گاش اصل چند گرفتی من چند ماه پیش یکی گرفتم ۸۰وقتی آوردم خونه دیدم اصل نیست برای منم اصل نیست۵۰گرفتم تیرماهولی پوشانندگیش خیلی خوبه گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 اگر میتونی جمع کن بهترشو بخر تا صد تومنی میتونم بخرم چیزی پیشنهاد میدی وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 برای منم اصل نیست۵۰گرفتم تیرماه ولی پوشانندگیش خیلی خوبه اصل رو از کجا میشه گرفت سراغ داری ؟ وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 من دو سه میزنم ۹۵ خریدم خوبه کاورش...پوستمم خشکه دو سه رو میگند چوش میزنه وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
دالان_بهشت عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 13048 اصل رو از کجا میشه گرفت سراغ داری ؟ نه عزیزم سراغ ندارم گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 تا صد تومنی میتونم بخرم چیزی پیشنهاد میدی صد که همونارو بگیری بهترع من چن روز پیش خریدم ۲۵۰ ولی انگار میزنم پوست خودمه خوشم اومد گفتم اگه بتونی پیشنهادش بدم 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 صد که همونارو بگیری بهترع من چن روز پیش خریدم ۲۵۰ ولی انگار میزنم پوست خودمه خوشم اومد ... نه واقعا الان زیاده چون رژگونه و هایلاتر و براش هم میخوام بگیریم وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
نغمههه مدیر استارتر عضویت: 1398/04/14 تعداد پست: 7810 صد که همونارو بگیری بهترع من چن روز پیش خریدم ۲۵۰ ولی انگار میزنم پوست خودمه خوشم اومد ... چی گرفتی حالا ؟ وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 چی گرفتی حالا ؟ مارک feler 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
بارانه_بهشت عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 3338 نه واقعا الان زیاده چون رژگونه و هایلاتر و براش هم میخوام بگیریم کرم رو با پد بزن پد هم خوبشو بگیر 🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
mahykhanom عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 990 دو سه رو میگند چوش میزنه ن یک ساله استفاده میکنم مشکلی ندارم...فک کنم واکنش هر محصولی با پوست های مختلف متفاوته...احتمالا پوستشون چرب بوده که باش جوش زدن...