2777
2789
عنوان

حرکات جنین

63 بازدید | 8 پست

سلام خانوما کیا بچشون زود تکون خورد من اخر ۳ماه تکون خورد جنسیت بچه هاتون چه ؟

من پسر که باردار بودم اخر ۶ ماه تکون خورد امکان داره این یکی دختر باشه

خدایا مرسی 😊😊😊   

دوازده هفته حس کردم پسر 

فکر میکنم بیشتر مربوط به محل جفت باشه تا جنسیت قدامی باشه دیرتر متوجه میشی

خدای مهربونم شکرت ❤ ازت میخوام هرکسی هر حاجتی داره برآورده بشه❤ آمین ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربط به جنسیت نداره من یکی پسر ۱۷ هفته یکی ۱۴ هفته تکوناش مشهود شد و الان که دختر دارم ۲۰ هفته تکونا را فهمیدم ب نظرم ربط نداره.بچه برادرم ۲۵ هفته حرکت داشت اونم دختر بود ولی واسه پسرشم گفت آخر پنج ماه حرکت کرده

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ربط به محل قرار گیری جنین و جفت داره من اون دوتا بارداری جفتم خلفی بود و بچه ها بریچ اما تو این بارداری جفت قدامیه واسه همین دیر تر فهمیدم.دلتو بده به خدا مطمین باش همونی میشه که تو دلته. منم ارزوی دختر داشتم که خدا بهم داد😘😍

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

بیشتر ربط به محل قرار گیری جنین و جفت داره من اون دوتا بارداری جفتم خلفی بود و بچه ها بریچ اما تو ای ...

واقعا ب سلامتی عزیزم ان شا الله خدا ب منم بده اگه لایق باشم

خدایا مرسی 😊😊😊