2777
2789
عنوان

دلم خیلییییی گرفته

190 بازدید | 22 پست

این دنیا واقعا وفا نداره خدا خسته شدم ببرم از این دنیا هیچکه رو نمیخام فقط میخام بیام پیشت دارم گریه میکنم خیلی دلم شکسته خیلی 

اصن فکر میکنم ی مدتی هس انگار مردم فقط زندگی میکنم سرم سنگین شده مثل اینک الان سکته میکنم

همش وسواس فکری دارم بیشتر وقتا کاش تموم شه فکرام 

خدایا ناشکری نشه😭

خواستم اینجا بگم اروم تر شم خدایا فقط تویی ک اگ هرکاریم بکنم باهام خوبی و اذیتم نمیکنی مهربونم بالاخره یه روزی منم  میمیرم نمیدونم کیا ناراحت میشن کیا نمیشن ولی مهم نیس مهم اینه ک میام پیش تو پیش مهربونم تو این دنیا فقط مادرم برام ارزش داره و بس اشکال نداره هرکه برام ارزو و یا نفرین بدیم کرده سرم میاد اگ حق باشه بالاخره مجازات شم اگرم حق نیست ک هیچی اونام بذار دلشون خنک شه ببین عذابمو 

اشکام بند نمیاد 😭😭😭😭😭

دیگ چی بگم قربون همتون برم خواهریا حلال کنید 💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
تو چقد منیییییی

فداتشم عزیزدلم 💔

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مردن چیزی درصت نمیشه همه مردمی ک میگی دارن میجنگن تا زندگی کنن و تو از زندگی کردن ترصیدی پاشو خودتو جمع و جور کن خدایی ک عاشقشی تورو افرید ک زندگی کنی پص ناامیدش نکن ....خدا یا مشکلی رو حل میکنه که تو بهش اعتماد داری

یام

مشکلی و حل نمیکنه چون به تو یعنی انسانی ک خودش ساخته اعتماد داره پص بلند شورو خودت وایصا

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
انقد فکرمیکنم دستو پاهام گزگز میکنه الان دردم دارم

درکت میکنم

چ فکری😭💔

با مردن چیزی درصت نمیشه همه مردمی ک میگی دارن میجنگن تا زندگی کنن و تو از زندگی کردن ترصیدی پاشو خود ...

مرسی چشم

مرسی چشم

قربونت خدامون پارتی بازی ندارع ک همه روزاعه خوب و بدع فامیلاش اروم باش همه چی تو زمان درصتش درصت تر از اون چیزی ک هست میشه

بیاید ادماعه قشنگیـ باشیمـ :)                                   خدامو دوص دارم :)                                                  دور و نزدیک از دین:)                                               ی رفیقـ عع که گیر کردم و دصتمـ و گرفته:)                   دیه ی آدم چقدع:)                                                    صی ۱۰۰میلیون؟:)‌                                                    آخه کدوم رفیقمـ صی۱۰۰میلیـــون بهم قرض دادع :)    کهـ قد خدام بخوامش؟:)                                          کدومشون فحش دادمش...بد کردم بش...یادم رفته کهـ هصد و باز هوامو داشتع؟:)                                   نمیدونم کیهـ یا چه شکلیهـ ولی میدونم اونی که ی ذرع از عشقش رو در ما دمید و اینجوری عاشق شدیم خیلی قشنگـ ترع از این حــرفا:)                                         خلاصه کوچیکتیمـ اوص کریمـ :)
چرت تر از چرت میدونم وسواس ولی نمیتونم بیرون کنم از مغزم دیشب گریه کردم گفتم خدایا نمیتونم دیکه برید ...

منم 😭

قربونت خدامون پارتی بازی ندارع ک همه روزاعه خوب و بدع فامیلاش اروم باش همه چی تو زمان درصتش درصت تر ...

مرسی ک ارومم میکنی

چن سالته 

۱۸ ولی از ۱۱ سالگی تا حالا وسواس فکریای مختلف داشتم

میتونی بگی وسواس فکریت چیه؟

۱۸ ولی از ۱۱ سالگی تا حالا وسواس فکریای مختلف داشتم میتونی بگی وسواس فکریت چیه؟

واااای منم انقد وسواس فکری دارم ک دگ وقت نمیکنم ب خودم و زندگی فکر کنم

داغونم اصن

۳ساله دقیقا و روز ب روز بدتر میشه😭

ندانم گرا....

فدای دل گرفتت بشم😔

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)