m888 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 289 عنوان تنهام 76 بازدید | 15 پست بچه ها به خدا من نه اخلاقم بده نه بی تربیتم و یا نه چیز دیگه نه زشتم اما خیلی تنهام نه دوستینه......حتی حس می کنم مامان بابامم از دستم خستننمی دونم چرا اما حسم میگه دیگه حوصلم ندارناصلا وقتی می خواهن از خانه بیرون برن خداحافظی هم نمی کننخیلی وقتا دوست دارم یه نفر باشه بهش زنگ بزنم ولی هیچ کی هیچ کس نیستاما از تنهایی😫 1399/10/28 | 20:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 چند سالته؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 ۱۸ توي مدرسه اي كلاسي فاميلي بل هيشكي دوس نشدي؟؟ متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
m888 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 289 توي مدرسه اي كلاسي فاميلي بل هيشكي دوس نشدي؟؟ فامیل هم سن و سالم نیستتو مدرسه یه باز از یه دوست بدی دیدم دوست صمیمی ندارم
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 فامیل هم سن و سالم نیست تو مدرسه یه باز از یه دوست بدی دیدم دوست صمیمی ندارم من تازه الان كه دارم ميرم توي ٢٧ سال يدونه دوست صميمي دارماز نظر من تنهايي بهتر از دوستي با هر ادميه متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
m888 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 289 من تازه الان كه دارم ميرم توي ٢٧ سال يدونه دوست صميمي دارم از نظر من تنهايي بهتر از دوستي با هر ادم ... درسته خودم همین عقیده رو دارم اما واقعا الان مامان بابا خونه نیستن خیلی تنهام خوب تو خودت رو بزار جای من چیکار می کردی😭😭
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 درسته خودم همین عقیده رو دارم اما واقعا الان مامان بابا خونه نیستن خیلی تنهام خوب تو خودت رو بزار جا ... من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رومامانم ٧٠ ساله بابام ٨٠ سالهاصلا دلم نميخواس باهاشون حرف بزنمهمش با فيلم و درس و مدرسه سرگرم بودمبعدشم مستقيم رفتم دانشگاه هميشه تنها ميرفتم قدم ميزدم خريدامو ميكردم متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رو مامانم ٧٠ ساله بابام ... چاره اي جز اينكارا نداشتم متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
m888 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 289 من همسن تو بودني تو يه شهري بودم كه نه فاميلي داشتيم نه دوستي داشتم نه كسي رو مامانم ٧٠ ساله بابام ... دمت گرم به خدا همون قدم زدن هم ارزومونه تو کرونا😭
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 دمت گرم به خدا همون قدم زدن هم ارزومونه تو کرونا😭 تو اين كرونا كه اصن يه وضعيهمن خودم همش يا تو گوشيم يا دارم خونه تميز ميكنم يا فيلم ميبينم نه بيروني نه مهموني نه جايي متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
m888 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 289 تو اين كرونا كه اصن يه وضعيه من خودم همش يا تو گوشيم يا دارم خونه تميز ميكنم يا فيلم ميبينم ... شما فرق داری من یه نو جوان انرژیم با شما فرق داره نا گفته نمونه ما ۱۵ سالمونه😂
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 شما فرق داری من یه نو جوان انرژیم با شما فرق داره نا گفته نمونه ما ۱۵ سالمونه😂 گفتي ١٨ سالته كه😐 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
naasim7364 عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 6227 گفتم حالا نگی سنت کما😂 درست حدس زديبچه برو مشقتو بنويس😂😂 متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍