2777
2789

تاپیک اخرم دعوتین

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم باید به خودت کمک کنی.مرد ها تحمل ندارن متاسفانه بخوان هی عصبی باهاشون برخورد کنی.یعنی هر ادمی خسته میشه از عصبی بودن طرف.یه دکتر برو عزیزم خیلی کمک میکنن بهت تا اروم تر بشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم باید به خودت کمک کنی.مرد ها تحمل ندارن متاسفانه بخوان هی عصبی باهاشون برخورد کنی.یعنی هر ادمی ...

شوهرم اوایل خیلی تحمل میکرد الان میگه به من روانی میگه میبرم خونه بابات.میترسم 

با شوهرتان نرم تر رفتار کنید ، ورزش کنید ، وقت بیشتری رو باهمسرتون بگذرانید ، گرم و صمیمی شوید . ریلکس کنید . با همسرتون وقت بگذرونید . اگه مشکلتون جدیه به تا پیک من بیاید تا بهتون مشاوره رایگان بدم . 

متاسفم...تو این شرایط شوهرت باید بیشتر توجه کنه....اما اکثر اقایون گاو تشریف دارن بیخیال خودت ب خودت ...

۳ ساله خیلی بهم توجه میکنه هرسری قربون صدقم میره الان برا اولین بار بهم گفت به درک هرکار دوست داری بکن

شوهرم اوایل خیلی تحمل میکرد الان میگه به من روانی میگه میبرم خونه بابات.میترسم 

خب ببین اونم تحملشو از دست داده خودتو بزار جای اون دوست داشتی شوهرت هی عصبی باشه؟توام تا یه جایی تحمل میکردی.مطمن باش همینه. حتما برو دکتر و به خودت کمک کن عزیزدلم سعیتو بکن اروم باشی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
خب ببین اونم تحملشو از دست داده خودتو بزار جای اون دوست داشتی شوهرت هی عصبی باشه؟توام تا یه جایی تحم ...

خجالت میکشم برم دکتر.مادرم مریضه و اعصابم خراب تر شده