عسلممم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 24 عنوان لکه بینی 106 بازدید | 11 پست هفته ۱۵ بارداری هستم از هفته ۱۳ لکه بینی دارم دو روز ندارم یروز دارم یبار قهوه ایی تیره یبار خون روشن روشن درحد دستمال میکشم تو دستمال کاغذی میبینم چیکار کنم؟شیافم میزنم 1399/10/28 | 19:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عسلممم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 24 سلام منم داشتم سر پسرم چیکار کردی خوب شدی یعنی چیزیش نمیشه؟هنوزم حالت تهوع دارم و رفتم دکتر صدا قلبشو شنیدم ولی خیلی میترسم
عسلممم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 24 عزیزم باید بری دکتر و استراحت کنی رفتم وتوی استراحتم در حد یکم راه میرم تو خونه وسفره میندازم کمک مامانم بقیه کارا با مامانمه
دلبرجاان عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 329 رفتم وتوی استراحتم در حد یکم راه میرم تو خونه وسفره میندازم کمک مامانم بقیه کارا با مامانمه عزیزم اگه دکتر رفتی و گفته طبیعیه پس نگران نباش و مثبت فک کن اگر غم هست، خدا هم هست
صبانو۰۰ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 205 چیکار کردی خوب شدی یعنی چیزیش نمیشه؟ هنوزم حالت تهوع دارم و رفتم دکتر صدا قلبشو شنیدم ولی خیلی میتر ... ببین عزیزم هر خونریزی طلیعی نیس والله من که مثل شما لکه قرمز داشتم رفتم سونو رحمی دادم تاخیالم راحت شد..اخه یکی قبل ازاین خودبخودی ...همینجوریلکهداشتمیدفعهخونریزیشدیدگرفتممتاسفانهسقطشد...برایاینکهخیالتبشهبرودکتر
صبانو۰۰ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 205 ببین عزیزم هر خونریزی طلیعی نیس والله من که مثل شما لکه قرمز داشتم رفتم سونو رحمی دادم ت ... بچه چندمته
عسلممم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 24 ببین عزیزم هر خونریزی طلیعی نیس والله من که مثل شما لکه قرمز داشتم رفتم سونو رحمی دادم ت ... چند هفته بودی شما؟
عسلممم مدیر استارتر عضویت: 1399/07/06 تعداد پست: 24 ببین عزیزم هر خونریزی طلیعی نیس والله من که مثل شما لکه قرمز داشتم رفتم سونو رحمی دادم ت ... رفتم دکتر فقط شیاف داده وغربالگری اولمو دادم امچی خوب بوده فقط گفت یکم جفتت پایینه