2777
2789
عنوان

ارث و میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 53 پست
اطلاع ندارم اگه به اسم خودشون زده باشن چی میشه؟

اطلاع نداری؟؟''!!فورا یه وکیل بگیر براشون اظهار نامه بفرست که تمام اموال منقول و غیر منقول پدرت حین فوت باید تعیین تکلیف بشه،اگر جواب اظهار نامه رو ندادن باید شکایت کنی یا راهکاری که وکیل میگه،اونها دارن تو اون اموال که متعلق به تو هم هست پول در میارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلاع نداری؟؟''!!فورا یه وکیل بگیر براشون اظهار نامه بفرست که تمام اموال منقول و غیر منقول پدرت حین ...

تو همین فکر هستم که وکیل بگیرم منتها گفتم اول اینجا یه مشورت بگیرم اصلا زندگی ما با اونا قابل قیاس نیست و از یه چیزی میترسم که اقدام کنم برای گرفتن وکیل و شکایت ولی به نتیجه نرسم 

برو خداروشکر کن که پدر با وجدانی داشتی که حداقل یه خونه ای به اسمت کرد ما چی وقتی پدرم مرد پدربزرگ ع ...

اره واقعا میدونست چه بچه های نامردی داره اگه این خونه نبود جایی واسه زندگی نداشتیم 

اره واقعا میدونست چه بچه های نامردی داره اگه این خونه نبود جایی واسه زندگی نداشتیم 

اما پدر من می دونست که پسر بدی داره برادر بدی داره خواهر بدی داره پدر بدی داره ولی خوته ای به اسم ما نکرد

چی بگم والا همه یجوری گرفتارن 😔

موقع فروش خونه ام ،مادرم گفت حداقل مهریمو حساب کنید ولی برادرم نگذاشت گفت اگر بگیری یعنی طلاق گرفتی ...مادرم بخاطر این حرفها نتونست حقوق قانونیشو هم بگیره....عزیزم دردی رو که ما کشیدیم....چی بگم!!!

دوست عزیز برای انحصار وراثت اداره ثبت خود به خود شما و مادرتون رو به عنوان وارث درنظر میگیره و اگر چیزی به اسم پدرتون بوده تا حالا سهمتون رو بهتون داده بودن پس به احتمال قریب به یقین چیزی به اسم پدرت نبوده که شما الان بخوای با شکایت به نتیجه برسی مگر اینکه تا حالا انحصار وراثت نکرده باشن که خیلی بعیده 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
موقع فروش خونه ام ،مادرم گفت حداقل مهریمو حساب کنید ولی برادرم نگذاشت گفت اگر بگیری یعنی طلاق گرفتی ...

ایشالا زندگیت انقدری خوب باشه که همه سختیایی که کشیدی رو فراموش کنی

دوست عزیز برای انحصار وراثت اداره ثبت خود به خود شما و مادرتون رو به عنوان وارث درنظر میگیره و اگر چ ...

اگر انحصار وراثت کنن حتما خودشون اینکارو کردن بدون اینکه اطلاعی به ما بدن از اینا هر کاری برمیاد 

نه نگرفته فکر کنم صدتا سکه باشه 

عزیزم حتما با وکیل مشورت کن، اما پدرت قبل مرگ به شما و مادرتون توضیحی نداده بود؟

به نظر من بعیده همه چیز رو به اسمشون کرده باشه قبل مرگ. احتمالا انحصار وراثت نرفتن. بعد هم فقط خونه و زمین نیست شما حتی اگر ماشین یا هرچیزی باقی مونده باشه که به اسم پدرتون باشه ارث میبرید. مادرتون هم باید برای مهریه ش اقدام کنه به هرحال صد سکه هم کم نیست.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
تو همین فکر هستم که وکیل بگیرم منتها گفتم اول اینجا یه مشورت بگیرم اصلا زندگی ما با اونا قابل قیاس ن ...

اصلا نگران نباش و نترس حتی ممکنه با تقلب کاری کرده باشن و جای پدرت مدرک سازی کرده باشن دادگاه کارشناس تعیین میکنه معلوم میشه امضای پدرت هست  یا نه،برو جلو نترس حتی ببازی هم به خودت و مادرت مدیون نمیمونی که ترسیدی و کاری نکردی

اگر انحصار وراثت کنن حتما خودشون اینکارو کردن بدون اینکه اطلاعی به ما بدن از اینا هر کاری برمیاد&nbs ...

کاری نداره که شناسنامه ات رو بردار ببر اداره ثبت بگو به اسم پدرم اموالی بوده یا نبوده و اگه بوده انحصار وراثت شده یا نه، اگه بدون حضور و امضا شما و مادرت هم انحصار وراثت کرده باشن سهم شما تو صندوق دادگستریه

بهتره واقعیت رو بپذیری که احتمالا چیزی به نام پدرت نبوده و برای آینده ات برنامه ریزی کنی

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید