سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم من ۲۰سالمه و پدرم فوت شده و من از زن دومم زن اول ۵تا بچه داره که همه ازدواج کردن پدرم وضع مالی خوبی داشت و موقع مرگ یه خونه به اسم من زد که ۵۰متره و درآمدمون فقط بیمه هستش ولی اون زنه چندتا مغازه با خونه بزرگ و امکانات عالی من تا الان هیچ چیزی ازشون نخواستم ولی اونا خیلی به ما سخت میگیرن خودشون تو رفاه اونوقت ما ماهی با ۹۰۰تومن بیمه زندگی میکنیم همونم به سختی میدن به نظرتون چیکار کنم
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خونه که داری همین الان از هشتاد درصد جوونها جلوتری بقیه اش رو زحمت بکش برو سر کار
اموالی که مال اون خانم هست رو شما نمیتونی بگیری مال خودشه حالا یا بابات به نامش کرده یا مهریه اش بوده
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
همون خونه رو به اسم من زد و بیمه ولی چندتا مغازه و زمین داره که الان پسرا کار میکنن
اونا به اسم کیه؟ اگر قبل از فوت به اسم پسرها کرده باشه که کاری نمیتونید بکنید. اگر نکرده و به اسم خودشه سهمتون رو که نصف برادرهاست میتونید بگیرید. مادرتون میتونه معادل ارزش پولی یک هشتم اموال غیر منقول و یک هشتم از کل اموال منقول مثل ماشین و... رو بگیره.
مهریه ش رو هم در هر صورت میتونه بگیره. مهریه ش رو گرفته؟
دوستان اگر اطلاعات در زمینهی مهاجرت و ادامه تحصیل و... میخواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیکهام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
با یه وکیل صحبت کن ، احتمالا بتونن استعلام بگیرن ببینن به نام کیه و راهنماییت میکنن چیکار کنی
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌