2777
2789
عنوان

ارث و میراث

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 53 پست

اموالی که دست اوناست به نام کیه؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونه که داری همین الان از هشتاد درصد جوونها جلوتری بقیه اش رو زحمت بکش برو سر کار 

اموالی که مال اون خانم هست رو شما نمیتونی بگیری مال خودشه حالا یا بابات به نامش کرده یا مهریه اش بوده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
همون خونه رو به اسم من زد و بیمه ولی چندتا مغازه و زمین داره که الان پسرا کار میکنن 

اون خونه هیچ ریطی به ارثیت نداره ،وقتی زنده بوده هدیه داده به تو،تمام اموالی که به نام پدرت حین فوت بوده تو و مادرت ارث میبرین

همون خونه رو به اسم من زد و بیمه ولی چندتا مغازه و زمین داره که الان پسرا کار میکنن 

اونا به اسم کیه؟ اگر قبل از فوت به اسم پسرها کرده باشه که کاری نمیتونید بکنید. اگر نکرده و به اسم خودشه سهمتون رو که نصف برادرهاست میتونید بگیرید. مادرتون میتونه معادل ارزش پولی یک هشتم اموال غیر منقول و یک هشتم از کل اموال منقول مثل ماشین و... رو بگیره.

مهریه ش رو هم در هر صورت میتونه بگیره. مهریه ش رو گرفته؟

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
اطلاع ندارم اگه به اسم خودشون زده باشن چی میشه؟

هیچی ، اگه به نام اونا باشه کاری از دستت بر نمیاد

با یه وکیل صحبت کن ، احتمالا بتونن استعلام بگیرن ببینن به نام کیه و راهنماییت میکنن چیکار کنی

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
خونه که داری همین الان از هشتاد درصد جوونها جلوتری بقیه اش رو زحمت بکش برو سر کار  اموالی که م ...

پدرم اون همه مال و مغازه گذاشته رفته اون بچه ها دارن تو بهترین شرایط زندگی میکنن بهترین مسافرت حتی یارانه مارم نمیدن