2777
2789
عنوان

پاکسازی کبد

395 بازدید | 13 پست

برای رفع جوش و صاف شدن پوست باید چجوری کبد و پاک سازی کرد چون من خیلی جوش چرکی و قرمز میزنم جاش هم میمونه دیگه خسته شدم اگه برای خود پوست هم چیزی میشناسین معرفی کنین ممنون خانوما💗

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰عدد حبه سیر رو پوست میکنید و با ۲عدد لیموترش شیرازی با پوست با میکسر میکس میکنید و با ۱/۵لیتر آب رو شعله گاز میزارید ی قول که خورد خاموش میکنید و صافش میکنید و به مدت ۲۱ روز میخورید و ۱هفته قطع میکنید و دوباره به مدت ۲۱ روز میخورید هر روز صبح به اندازه ۳۰سی سی بعد از صبحونه اوکی میشید

آقا هستم
۳۰عدد حبه سیر رو پوست میکنید و با ۲عدد لیموترش شیرازی با پوست با میکسر میکس میکنید و با ۱/۵لیتر آب ر ...

اینکه برای باز شدن رگهاس

اندکی صبر سحر نزدیک است                                      بزودی می بینی بی‌تابی مکن
راستش نمیدونم یکی بهم گفت چربه حتمن که اینجور جوش میزنی ولی چاق نیستم لاغرم

کبد چرب ربطی به چاقی و لاغری نداره اول یه آزمایش و سونو بده ببین وضع کبدت چطوره بعد عرق کاسنی بخور خوبه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

منم پنجاه کیلوام چاق نیستم ولی کبدچرب دارم .جوش روی گونه علائم کبد چربه . ببین شکر و شکلات و قندای مصنوعی رو کلا حذف کن. خود قند توی کبد میتونه به چربی تبدیل بشه .همچنین روغن مایع استفاده نکن .بجاش روغن زیتون سرخ کردنی استفاده کن. من اینکارو کردم ولی روغن زیتون هم یا دستی تهیه میکنم یا روغن زیتونای ایتالیایی میخرم . بعد از ناهار و شامتم دو قاشق غذاخوری زرشک بزار دم بکشه در حد ی لیوان بخور .

منم پنجاه کیلوام چاق نیستم ولی کبدچرب دارم .جوش روی گونه علائم کبد چربه . ببین شکر و شکلات و قندای م ...

مرسی از راهنماییت عزیزم🌹

https://abzarek.ir/service-p/msg/669607