2777
2789

عکس جا جوشات میزاری ببینم چجوره ..بعد لیزر هم عکس بزار

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عکس جا جوشات میزاری ببینم چجوره ..بعد لیزر هم عکس بزار

آره ی لحظه بزار لطفا اخه منم دارم جای جوش

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....
آره ی لحظه بزار لطفا اخه منم دارم جای جوش

پسر بزرگیم جوشاش کنده جای جوشش مونده اعتماد بنفسش اومده پایین

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
کردم فایده نداشت  چال شده بود جای جوشم  کلا فایده نداره

ینی خوب نشد؟

اره واقعا جوش اعتماد ب نفس ادمو خییلی تحت تاثیرش قرار میده من سر این موضوع خییلی ناراحتم

راه کارش پیدا کردی لایکم کن

نه نگاه کن بازیگرا هم دارن   مطمن باش اگر درمان داشت اونا انجام میدادن

این کرمها ک تبلیغ میکنن چی

نه نگاه کن بازیگرا هم دارن   مطمن باش اگر درمان داشت اونا انجام میدادن

درسته خوب نمیشه اما بهتر ک میشه....

قطعا ب آرزوم رسیدم ۹/۹/۹۹......خدایا غیرممکن های زندگیم رو ممکن کن....اللهم صل علی محمد وآل محمد....