2821
2789
عنوان

اسپرم صفر ....😞😭

1464 بازدید | 44 پست

یک ماه اقدام کردم نشد.رفتیم از دادیم .من مشکلی نداشتم .ولی شوهرم ازوسپرم بود .دیشب از مطب دکتر بزور کشیدمش بیرون زانو هاش بریده بود و گریه میکرد.درست جایی ک خیلی احساس خوشبختی میکردم و خیلی خداروشکر میکردم یهو همه چیز خراب شد😞گریه ب کنار بغض هر لحظه داره داره خفم میکنه .دلم اشوبه دلم حال هفته ی پیشمو میخاد .خدا میشه جواب منو بدی میشه کمکم کنی.دلم معجزه میخواد .دلم براهمسرم میسوزه احساس پوچی سراسروجودشو گرفته ولی میدونم خدا بهم میده😞توروخدا برام دعا کنید

یعنی میشه منم نی نی دار بشم .میشه یعنی😭

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برید پیش ی طب گیاهی خوب درمان میه ورزش تغذیه سالم و مهم تر از همه توکل به خدا

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

بودن کسایی مثل شما ولی خدا بهشون داده فقط ایمان بیار به معجزه خدا من یه سال وخورده اییه منتظرم ولی نتیجه نگرفتم برامنم دعاکن

هـرچقـدرم غـم وغصـه داری بـدون توایـن دنیا کسـی هس که بـدبختر ازتوئـه... پـس بگو خـدایـاشکـرت 💕بـرای خوشبختیـم یه صلوات بفرستید ممنون هموطنم❤️الـهم صلـی علـی محمـدوآل محمـد. 

بسپار به خودش.به حق این روز عزیز به حاجت دلت برسی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

منم ی مدت دلم واسه شوهرم میسوخت چ شبا و روزایی ک باهم گریه کردیم 

اونم مشکل اسپرم داشت 

رفتیم ابن سینا اونجا ازمایش داد گقتن مشکلی نیست فقط ی کوچولو تحرکش ضعیفه 

برید نمونه برداری از بیضه اگه اونجا باشه چنتا برمیدارن و با تخمک تو لقاح میدن و میزارن تو رحمت که میگن ای وی اف

اگه هم نبود اسپرم اهدایی

انشالله خدا کمکت کنه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

از ته دلم دعات کردم ایشالله دامنت سبز بشه  توهم با دل شکستت واسه شفای بابام دعا کنید دکترا جوابش کردن تو امضا توضیح دادم خواهش میکنم 

دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید  سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره  آب میشه  خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا   😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت  چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره 
مثل همیم

شما چ مر حله ای هستین

فقط یه آرزو دارم 🤲و براش تااخر عمرم صبر میکنم 🌱.اونم اینه که یه نی نی داشته باشم 👶که به همسرم بگه بابا👨‍👧 دیگه هیچی از خدا نمیخوام.{◇توروخدا براهمسرم یه صلوات بفرستین😔◇}میدونم که گره ای که تو زندگیمه فقط به دستای خودت باز میشه😭🤲پس کمکم کن.
برید پیش ی طب گیاهی خوب درمان میه ورزش تغذیه سالم و مهم تر از همه توکل به خدا

از یه طبیب خوب پرسیدم ولی میگه اگرم بود میتونستم کاری کنم ولی چون صفره نمیتونم😭

من یکسال اقدام کردم تازه باردار شدم.ماهم مشکلاتمون زیاد بود.صبور باش عزیزم.من ۳ماه پریود نشدم تازه بعد از ۳ماه بیبی چک مثبت شد و یک ماهم بود.تو روزایی باردار شدم که اصلا تخمک گذاری رخ نمیده.باید خدا بخواد و بس

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز