2777
2789
عنوان

توجیه دوس‌پسر

258 بازدید | 21 پست

سلام خدمت نی‌نی سایتیای محترم. اقا جان من یه مشکلی که دارم اینه که با هرکی که دوس میشم، بعد یه ماه کم کم زمزمه میکنه‌ که من رابطه میخوام. نمیفهمم تو من چی میبینن که این حقو به خودشون میدن. من اونقدرا دخترِ بازی نیستم و حتی لوندی یا رفتار دلبرانه‌ای هم نمیکنم یا که بگم آها سیگنالی گرفتن ازم. حتی لباسهام چه توی مهمونی چه بیرون بیشتر از هم نسلای خودم بسته و پوشیده و متناسبه که یه وقت طرف بخاطر هیکل نیاد طرفم. خسته شدم از بس با هرکی آشنا شدم بعد یه ماه ولش کردم بخاطر این قضیه. به جایی رسیده که دیگه دلم نمیخواد با هیچکس برم بیرون. میخوام بدونم چجوری دوس پسراتونو توجیه میکنین بدون اینکه بهم بزنین :). اینم بگم، من خودم توی بهترین دانشگاه تهران یکی از بهترین رشته ها رو میخونم( دقیق نمیگم یه وقت لو نرم :) ) و کسایی که باهاشون قرار میذارم هم از تو جوب پیدا نمیکنم. از بچه‌ها دانشگاه یا سر کارم هستن یا خانواده معرفیشون میکنن، همشون باسواد و خانواده دارن. حتی یکیشون دوست خانوادگیمون بود و مادرش روانشناس بود، انقدر میگفت که من یه جلسه رفتم پیش مادرش و گفتم پسر شما اینو میخواد و من نه میخوام نه میتونم خواستشو برآورده کنم. و گفتن که پسرا حقشون تو این سن همچین چیزی بخوان. منم گفتم پس خودتون بگین که ما مثل قبل به دوران دوستای معمولی برگردیم و پوکر فیس اومدم بیرون. خسته شدم انقدر که حس کردم همه منو فقط بخاطر رابطه جنسی میخوان...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره که از نطر جنسی جذبت هستن و تو هم بگو این خواسته رو در صورت همسر و عیره  درست میدونید اگه اومد جلو که هیچ نیومد ولش کن . مشکل خیلیامون الان این چیزا شده فقط باید این خواسته ها رو درست هدایت کرد همین

برا که تو مغز خیلی پسرا فقط همینه و جالب اینجان بعد رابطه هم خودشون بهت میگن خراب و برا ازدواج دنبال دختر پاکن

با کسی ۵ ۶ سالم‌دوستی قبل ازدواج این درخواستو کرد و حاضر به رسمی کردن رابطتون نشد بی برو برگرد باید بزاریش‌کنار

اشکال نداره که از نطر جنسی جذبت هستن و تو هم بگو این خواسته رو در صورت همسر و عیره  درست میدونی ...

نمیدونم چرا من عذاب وجدان میگیرم همش. انگار چشمامو باز نکردم که از اول وارد قرار‌گذاشتن باهاشون نشم، فکر میکنم تقصیر منه که خودمو درگیر این آدما کردم. ولی آخه آدم از کجا باید بفهمه اول بسم‌الله که طرف قراره چی بخواد از آدم؟! یه سری از دوستام هستن ۲، ۳ ساله با دوس پسراشون دوستن، و اونا بی اجازه حتی دست بهشون نمیزنن. پسرای اینجوری‌ چرا همش به پست من میخورن؟!

عزیزم اونا با همین هدف میان جلو

بله دقیقا. من نمیدونم واقعا هدف ادما رو چجوری بفهمم اولش. واقعا یا باید تارک دنیا بشم، یا انقدر شانسمو امتحان کنم و هی ضربه بخورم تا شاید یه روزی درست بشه. 

بله دقیقا. من نمیدونم واقعا هدف ادما رو چجوری بفهمم اولش. واقعا یا باید تارک دنیا بشم، یا انقدر شانس ...

پسرای الان نصف دلیل ازدواجشون بخاطر رابطس.دیگ دوستی ک جای خودشو داره

برا که تو مغز خیلی پسرا فقط همینه و جالب اینجان بعد رابطه هم خودشون بهت میگن خراب و برا ازدواج دنبال ...

من ۲۴ سالمه و تا الان همینجوری که نوشتم دوس پسر فابریک نداشتم چون ماشالا همشون اول قصیه فوری خودشونو لو میدن. از یه طرف خوشحالم که مثل بعصی کیس‌ها ۱ سال نگذشته تا خواسته‌ی طرف دستم بیاد. ولی از یه طرفم میگم خب الان من با ۵ نفر رفتم بیرون، حداقل ۵ ماه درگیر بودم، بعدشم واسه هرکدوم حداقل ۲ ماه به خودم و زمین و زمان فحش دادم.

یعنی تو این دوره زمونه هیچکس‌نیست منو بخاطر خودم، بعنوان یه همدم و همراه بخواد؟!

نمیدونم چرا من عذاب وجدان میگیرم همش. انگار چشمامو باز نکردم که از اول وارد قرار‌گذاشتن باهاشون نشم، ...

عذاب وجدان که نشان دهنده سالم بودن روانته . این آدما به پست دوستاتون نمیخوره چون دوستاتون خودشون رو نجیب و ساده مثل شما نشون نمیدن

من ۲۴ سالمه و تا الان همینجوری که نوشتم دوس پسر فابریک نداشتم چون ماشالا همشون اول قصیه فوری خودشونو ...

متاسفانه کم پیدا میشن...

کسی‌که واقعا بخوادت عروست میکنه و رسمی در مقام زنش این روابطو دارین

ولی کسی که بدون ازدواج این رابطرو میخواد واقعا ینی فرقی با تو و بد کاره ها نمیدونه فقط به بدکاره پول میدی به دوست دختر عشق....

اونم توی فرهنگ ایران واقعا نمیتونیم بگیم این روابط عادیه چون همون پسر برای ازدواج دنبال دختر باکره و افتاب مهتاب ندیدن

من میگم با کسی که اشنا میشید بپرسین از طرف خط قرمزات چیه و متقابلا اونم میپرسه و شما جواب میدی رابطه ی جنسی خارج از چهارچوب ازدواج و دیگه وقتتم هدر نمیره

متاسفانه کم پیدا میشن... کسی‌که واقعا بخوادت عروست میکنه و رسمی در مقام زنش این روابطو دارین ولی ک ...

بله متوجهم، من تا الان فکر میکردم که باید چند جلسه بگذره و بعد در مورد خط قرمزا صحبت بشه. ولی ظاهزا با این وضعیتی که پیش میره همون ب‌ بسم‌الله باید تو قرار اول خط قرمزامو مشخص کنم. مرسی

بله متوجهم، من تا الان فکر میکردم که باید چند جلسه بگذره و بعد در مورد خط قرمزا صحبت بشه. ولی ظاهزا ...

آره دقیقا....😑

حالا من ی مشکلی ک دارم با کسی ک هستم این حرفارو نمیزنه ولی واقعا میترسم یهو مثلا بعد ۳ سال اینارو بگه 

و واقعا اون موقع سخته بخوای جدا شی ولی نمیدونم چطور شروع کنم به این صحبت وقتی ایشون تا حالا اشاره هم نکردن....

آره دقیقا....😑 حالا من ی مشکلی ک دارم با کسی ک هستم این حرفارو نمیزنه ولی واقعا میترسم یهو مثلا بع ...

بله میفهمم، اونجوری خیلی سخت تره واقعا چون هرچی بره جلوتر خانوما از نظر احساسی وابسته تر میشن، ولی یه خوبی‌ای‌ که داره شرایطتون اینه که اگر اون آقا ۳ سال هیچی نگفته حتی اگر هم میخواسته، اگر الان هم با شما مطرح کنه و شما دست رد به سینش بزنید احتمال داره که بخاطرتون صبر کنه یا دست به‌ کار بشه تا رابطه رو جدی‌تر و رسمی بکنه.