icetea مدیر استارتر عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 2732 عنوان خیلیچشممیخورم😓😖 327 بازدید | 23 پست بهخداخیلیدیگهکماوردمبهبهانهبندمهمهچچیممعمولیهازلحاظمالیهممتوسطروبهپایینازوقتییادمههرچیزخوبیکهبازحمتبدستاوردبایهبارچشمزدننابودشدهگلهایقشنگمکهشتهزدازاونسالدیگهکوچیکترینچیزیرونتونستنبهثمربرسونمجوجههاییکهخریدمولباسقشنگیکهپوشیدموفرپاشیهبلتییسرماومدکهزارزدمبهخدانهپزمیدمنههیچچیاخهبهکیبگمدردموهرچیسختیمیکشمخیلیهاروتوفامیلامیدوارمیکنهبااینجفتچشامبرقخوشحالیشونرومی.بینمزبوننیشدارشونروتحملمیکنمودمنمیزنمارامششدهبرامحسرتاینکهنعمتامروزمعزایفردامنباشهحتیبچمهمازچشمبدافتادنپرسینچرااینطورفکرمیکنمکهدلمخونهتوروخدایکیبگهمنچهکارکنمخستهشدم؟حتیچشمزدنعمدیوحرفدراوردنازرویحسادتوگفتنبرایازدیادچشنزهمروتوادمامیبینم بِحَقِّ الْحُسَیْن اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ی ابا عبدالله الحسین علیه السّلام فقط ظهور امام زمانم 1399/10/28 | 14:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهنیارگل عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 12142 هرروز ایت الکرسی و چهارقل و صدقه👌خیلی موثرن این موارد از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52435 نمیتونم بخونم بای🚶♀️ تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
فرهست عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 1195 چشمت برای خودت شوره . خودت در واقع چش میزنی خودتو قطعا برای بقیه ام یوقتایی ممکنه چش زده باشی باید چشم سومتو ببندی خوشبختی به کسانی روی می آورد که برای خوشبخت کردن دیگران می کوشند
titanium عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 2924 اعتقاد ندارم دوست عزیزم حس میکنم حاصل تلقینه بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
7714afsoon عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 13234 نفهمیدم چی نوشتی درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم. خدایاشکرت بابت همه چی🌱
کیمیا_خانوم عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 1783 تخم مرغ بشکون ببین کی چشت میزنه بعد دیگه هیچیتو نزار اون طرف ببینه یه خروسم قربونی کن چشم زخم و میبره اسفندن زیاد دود کن
گلشن_هستم عضویت: 1399/01/11 تعداد پست: 7211 ببخشید ولی من واسم خنده داره اینچیزا..چطور بیل گیتس و رونالدو چشم نمیخوره ...کلا انگار چشم خوردن واسه یه قشر هست اتفاقا متوسط یا ضعیف
مایی۱۳۷۹ عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 494 نمی دونم چرا این هنرمندا و خواننده ها جهان چشم نمیخورن فقط زندگی های زپرتی ما چشم میخورن 😂😂😂😂😂بیخیال بابا چشم چیه
فردو عضویت: 1399/07/16 تعداد پست: 3638 ببین من یه جاری دارم همش میگه چشمم کردن ..خیلی معمولی هست هی از همه کناره میگیره بی احترامی کنه که چی چشمم میکنن یادمه پارسال تو روضه ها نمیومد گفتیم چرا نمیای میگفت چشمم میزنن من حالم بهم میخوره از این رفتار زشتش.انگار مردم فقط نشستن اونو چشم کنن