وای خیلی زیاده ۱۴ تا خال یه جلسه.صورتت آتیش میگیره .باید یه جلسه یه طرف صورتت برداره و یه جلسه طرف دیگه صورتت
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه عزیزم ولی خالم که لیزر کرده بود یه بار یه طرف صورتش برداشته بود یه جلسه دیگه طرف دیگه صورتش و میگفت خیلی میسوزه تا سه روز هم نباید به صورتت آب بزنی
وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
نمیدونم ولی زیاد نداشت.خودمم صورتم حدود ۱۴ تا خال داره میخوام لیزر کنم ولی میترسم جاش بمونه.