2777
2789
عنوان

دوست بدرد نخور 2

185 بازدید | 18 پست

بچه ها تو تاپیک قبلیم دربارش توصیح دادم به نطرتون چجوری باهاش تموم کنم (دختره هااا*

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

٢چی میگه😂 اره کلا تموم کن دیگ 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

هیچی خیلی راحت بلاکش کن

😄

من اگر می دانستم زندگی دایره ایست که باید در آن چرخید و رقصید و کامی از لذت هایش گرفت. هرگز نه می جنگیدم و نه کسی را از خود می رنجاندم و نه به هر اتفاق خوب ؛ با تردید نگاه می کردم.🌱

به همون روشی که از دست دوست بدردنخور ۱ خلاص شدی⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
زنگ زد جواب نده پی ام داد سین کن ولی جواب نده باهاش سرسنگین باش

مشکل اینجاست که اصلا زنگو پیام نمیده

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃
مشکل اینجاست که اصلا زنگو پیام نمیده

خوب پس بهتر....مگه اینکه شما نخواین تمام بشه....

شما پیام و زنگ نزنین....چنانچه ایشونم زنگ زدن و جواب دادن با صراحت بگین دوستی باهات بهم حال نمی‌ده دلم نمیخواد ادامه بدم و دیگه بار آخره باشه بهم زنگ میزنی...

زندگی اونقدر نیست که آدم وقتش رو کنار کسانی که دوست ندارن بگذرونه....سریع رها شوووو