2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

43 بازدید | 10 پست

من نزدیک زایمانمه

هنوز نمیدونم بچه رو باید به پهلو خوابوند یا به پشت، شیرش چجوری بدم یهو خدایی نکرده نپره گلوش 🤕🤕🤕لطفا راهنماییم کنین فکرم خیلی درگیر این دومورده

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید به پهلو خوتبوند چون بالا بیاره به پهلو باشه میریزه بیرون ولی به پشت باشه راه گلوش بسته میشه شیر ...

فقط، به پهلو بخوابونمش یه طرف بدنش درد نمیگیره؟ 

ای جونم 😍باشه مرسی

فقط حواست باشه همیشه به یه طرف نخوابونی چون سر بچه به همون سمت صاف و بد شکل میشه.

انشاا... صحیح و سالم زایمان کنی عزیزم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
فقط حواست باشه همیشه به یه طرف نخوابونی چون سر بچه به همون سمت صاف و بد شکل میشه. انشاا... صحیح و س ...

نباید موقع خواب خودم پهلو به پهلوش کنم؟ یه طرفه بخوابه اذیت نمیشه؟ 

نباید موقع خواب خودم پهلو به پهلوش کنم؟ یه طرفه بخوابه اذیت نمیشه؟ 

نه اذیت نمیشه پسر من عاشق این بود که به پهلو بخوابه.خیلی راحت میخوابید.وقتی میخوابید تو گهواره میذاشتمش یه بالش خیلی کوچیک میذاشتم جلو شکمش که تو خواب نتونه دمر بشه و همونجوری به پهلو باشه.

تا حدود 4 ماهگی خودش واسه شیر بیدار میشد و زمان زیادی تو یه پهلو نمیموند.

نه اذیت نمیشه پسر من عاشق این بود که به پهلو بخوابه.خیلی راحت میخوابید.وقتی میخوابید تو گهواره میذاش ...

آهان، من یدونه بالا‌ میذارم پشت کمرش که نرخ، لازمه جلوش هم بالش بذارم؟ 

آهان، من یدونه بالا‌ میذارم پشت کمرش که نرخ، لازمه جلوش هم بالش بذارم؟ 

بستگی به عادت بچه داره.پسر من از یک ماهگی تمایل داشت دمر بخوابه.میوفتاد رو شکم منم میترسیدم چیزیش بشه وقتی خوابم.

البته خیلی هم گریه میکرد و ناآروم بود فقط رو شکم آروم میشد.همونجوری بغلش میکردیم.اما تو رختخواب میترسیدم.

به خاطر همین کم کم عادتش دادم رو پهلو بخوابه بالشم که میذاشتم دیگه نمیتونست رو شکم بخوابه 

بستگی به عادت بچه داره.پسر من از یک ماهگی تمایل داشت دمر بخوابه.میوفتاد رو شکم منم میترسیدم چیزیش بش ...

شاید دل‌درد داشته پسرت، دمر رو دستت بخوابونی یکم بچرخونید دور اتاق آروم میشه، خدا حفظش کنه مرسی از راهنماییت عزیزم

شاید دل‌درد داشته پسرت، دمر رو دستت بخوابونی یکم بچرخونید دور اتاق آروم میشه، خدا حفظش کنه مرسی از ر ...

آره کولیک داشت.تا دو ماه نه شب میخوابید نه روز.بعدش کم کم تا 4 ماهگی بهتر شد.از 4 ماهگی که شب ساعت 12 میخوابه تا صبح.دیگه خوب شد.

فدات بشم عزیزم ممنون همچنین.