2821
2789
عنوان

کنکورررر⛔⛔⛔⛔

110 بازدید | 5 پست

سلام توروخدا جواب بدید استثنا اومدم اینجا بپرسم: من پشت کنکوری ام و تا الان کم کاری کردم و سطحم متوسط هست و تازه شروع کردن و الان دارم 17 ساعت و نیم باکیفیت پرتست و پربازده بدون خستگی و با کرنومتر مطالعه میکنم تا الان یک هفته هست تروخدا جواب بدید اگه همین روند رو مستمر ادامه بدم میتونم زیر 500 تجربی کشوری شم؟

باید ببینی جمع بندیا چطور میشه ازمونای سنجشو چند میشه رتبت و این که تا اخر نمیتونی 17 ساعت بخونی خسته میشی یه ماه دیگه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

کیفیت خیلی مهمه

۱۷ساعت زیاده ۱۴ساعت مطالعه داشته باشید ولی با کیفیت بالا تست زیاد کار کنید.مفهوم تست هارا بفهمید.

صبح ها بهترین زمان برای درس خوندنه .قوه ی یادگیری بسیار بالا میره.از ساعت ۵ صبح شروع کنید ۱۰شب هم وقت خواب باشه

ان شاءالله ک موفق خواهید شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه واقعا این جوری میخونی و با کیفیته حتما ادامه بده😃البته به نظرم آزمون آزمایشی هم شرکت کن تا بتونی روند پیشرفتت رو ببینی و اگه روشت اشتباه بود اصلاحش کنی.اگه میتونی این ساعت مطالعه رو تا روز کنکور ،باکیفیت حفط کنی همین جوری ادامه بده اما اگه میبینی خیلی بهت فشار میاره یکم کم ترش کن

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز